Amúgy a kedvenc szélsőjobbosaim az ilyen #9-hez hasonló stratégisták. Ők tudják, hogy milyen társadalompolitikai lépések következnek, még a társadalom előtt is. Mindenki szélsőjobbos lesz, csak azért, mert "előretör" a szélsőjobb több országban. Igaz, hogy ez csak a jól bejáratott 10-20%-s eredményeiken belüli ingázás pozitív részét takarja, de nekik az már elég bizonyíték. Kit érdekel, hogy van ország, ahol már 30-40 éve ilyen eredményeket hoznak, ők is kitörnek!
Gondolom egy szociológia adjunktus veszett el benned.
2014. ápr. 5. 12:28
13/15 anonim válasza:
Ha megnézed ,hogy hol erős a jobbik szavazó bázisa akkor rájössz, hogy ez a kelet magyarországi régiók. Itt nagyobb a bűnözés mint más régiókban, így ha ellopják a tyúkod te is olyanra fogsz szavazni aki ezt bátran kijelenti, hogy létezik bűnözés nem pedig félre beszél. Én sok mindenben nem értek a jobbikkal egyet ezért nem is fogok rájuk szavazni, illetve senkire nem fogok, mert nem látok olyan pártot aki hosszútávon tudná képviselni az értékeimet.
2014. ápr. 5. 12:30
14/15 anonim válasza:
"Mindenki szélsőjobbos lesz, csak azért, mert "előretör" a szélsőjobb több országban. "
2010 áprilisa dereng előttem. Az össze jobbikos vasárnap estig meg volt győződve arról, hogy legalább 70%-ot szereznek a választásokon, mert hát az összes internetes (éjjel-nappal futó, IP-címet cserélgető Jobbikra szavazó robotokkal) pollt 90%-os eredménnyel nyerték. Vasárnap aztán ment a sírás-rívás, a csalózás, meg a nemértemezés...
2014. ápr. 5. 12:36
15/15 anonim válasza:
Nekem személy szerint az, hogy olyan problémákra vetettek fel megoldást, amik valósak és igazságosnak tűnnek. A mindennapi életben hallom mindenkinek a panaszát és úgy látom, hogy ők is. Meghallották, hogy mi kell a népnek és tudják, hogy mi lesz jó az országnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!