Van itt még olyan ember akik hisznek az Összefogás (vagy nem tudom éppen most mi a nevük) pártnak?
#Dontbefool
Én tisztában vagyok vele, kérdés a többi szavazó is tisztában van-e vele, vagy megáll a lista közepénél.
# 2/14 - és még aki az összefogás pártjára szavaz, mi alapján adja oda a voksot?
Mi a választási programjuk? Vagy már annyira pofátlanok, hogy ígérni sem mernek?
"Tyűha mennyi szoci van itt. Fideszt leváltani a cél? Rosszabbra? Oké ám legyen. Ti fogjátok inni a levét.""
Pont ezért szavazunk rájuk mert ők a kisebbik rossz. 2010ben mindenki azt hitte, hogy nem lehet rosszabb, de láss csodát a fidesznek mégis sikerült ezt a hitet megdöntenie. A legszebb poén, hogy az ide választás pedig már jelentősen a fidesznek lejt. És csak a véletlen, hogy ők alakították így.
Itt van az országos pártlistás szavazólap nagy felbontásban:
Ezen látszik, hogy a Bajnai féle 'Együtt - a Korszakváltók Pártja' a 17-esnél van, ami tulajdonképpen a régi 'Összefogás' csoportosulás.
Szerintem is csak velük lehet leváltani a Fideszt.
Ha meg a fidesz programjából indu... ja, hogy olyan nincs is.
Pedig az ilyen táblák jól tükröznék, hogy za elmúlt 4 év alapján mit is folytathatnának:
Rendben.
Bár hazudni mindenki tud. Az a baj, hogy a magyarok könnyen felejtenek. Nem ők juttatták ide az országot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!