Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van itt még olyan ember akik...

Van itt még olyan ember akik hisznek az Összefogás (vagy nem tudom éppen most mi a nevük) pártnak?

Figyelt kérdés
Engem megdöbbentett, hogy van aki arra a pártra akar szavazni ahol össze tömörültek a csalók.

2014. ápr. 4. 21:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#Dontbefool

Én tisztában vagyok vele, kérdés a többi szavazó is tisztában van-e vele, vagy megáll a lista közepénél.

2014. ápr. 4. 21:56
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
A Fidesz leváltása a cél, erre pedig a legesélyesebbek a Kormányváltók.
2014. ápr. 4. 22:18
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Igen, van. Ahogy előttem is írták, a Fideszt leváltani a Kormányváltóknak van csak esélyük. A Jobbiktól az isten óvja Magyarországot.
2014. ápr. 4. 22:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Tyűha mennyi szoci van itt. Fideszt leváltani a cél? Rosszabbra? Oké ám legyen. Ti fogjátok inni a levét.
2014. ápr. 4. 23:29
 15/21 anonim ***** válasza:

# 2/14 - és még aki az összefogás pártjára szavaz, mi alapján adja oda a voksot?

Mi a választási programjuk? Vagy már annyira pofátlanok, hogy ígérni sem mernek?

2014. ápr. 5. 07:43
 16/21 anonim ***** válasza:

"Tyűha mennyi szoci van itt. Fideszt leváltani a cél? Rosszabbra? Oké ám legyen. Ti fogjátok inni a levét.""

Pont ezért szavazunk rájuk mert ők a kisebbik rossz. 2010ben mindenki azt hitte, hogy nem lehet rosszabb, de láss csodát a fidesznek mégis sikerült ezt a hitet megdöntenie. A legszebb poén, hogy az ide választás pedig már jelentősen a fidesznek lejt. És csak a véletlen, hogy ők alakították így.

2014. ápr. 5. 10:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Itt van az országos pártlistás szavazólap nagy felbontásban:

[link]

Ezen látszik, hogy a Bajnai féle 'Együtt - a Korszakváltók Pártja' a 17-esnél van, ami tulajdonképpen a régi 'Összefogás' csoportosulás.

Szerintem is csak velük lehet leváltani a Fideszt.

2014. ápr. 5. 12:03
 18/21 anonim ***** válasza:

# 15-nek.

Az alábbi linken egyébként lehet olvasni a pártok elképzeléseiről:

[link]

2014. ápr. 5. 12:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha meg a fidesz programjából indu... ja, hogy olyan nincs is.

Pedig az ilyen táblák jól tükröznék, hogy za elmúlt 4 év alapján mit is folytathatnának:

[link]

2014. ápr. 5. 12:12
 20/21 A kérdező kommentje:

Rendben.

Bár hazudni mindenki tud. Az a baj, hogy a magyarok könnyen felejtenek. Nem ők juttatták ide az országot?

2014. ápr. 5. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!