Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van itt még olyan ember akik...

Van itt még olyan ember akik hisznek az Összefogás (vagy nem tudom éppen most mi a nevük) pártnak?

Figyelt kérdés
Engem megdöbbentett, hogy van aki arra a pártra akar szavazni ahol össze tömörültek a csalók.

2014. ápr. 4. 21:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%

Van.

:)

2014. ápr. 4. 21:10
 2/21 anonim ***** válasza:
63%

ma 21:06

Én úgy vagyok vele, hogy bárki csak ne a fidesz. És mivel ha az akarjuk, hogy a legkisebb fölénnyel győzzenek akkor vagy rájuk vagy a jobbikra kell szavazni. Na a Jobbikot nem szívlelem annyira ezért marad az összefogás. (ez nem párt)

És van összefogás párt is mint te írtad, azok valami ismeretlen párt, kis támogatottsággal.

[link]

2014. ápr. 4. 21:12
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi. Ezt benéztem.

Na de, hogy tudtok még mindig bízni bennük?

2010-ig rontották az országot. Kilopták belőle amit lehetett. Nem emlékszetek 2006-ra? Vagy nektek tetszett ami akkor volt?

Szerintem a Fidesz még mindig jobb.

2014. ápr. 4. 21:17
 4/21 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg csak Magyarország jövője miatt. Én sem szívlelem őket.
2014. ápr. 4. 21:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég megtévesztő lesz én attól tartok.

Van összefogás párt, sima összefogás, meg együtt, meg együtt párt, mind más.

Borzalom hogy nem tudnak kitalálni normális megkülönböztető jelzéseket maguknak.

Remélem mindenki eldöntötte már kire szavaz...

2014. ápr. 4. 21:30
 6/21 anonim ***** válasza:
a fidesz nem jobb, csak okosabb. természetesen amin már egyszer elcsúszott az mszp, abba a hibába nem fog esni mégegyszer valaki. persze valóban csak a kényelmes emberek fognak rájuk szavazni az érzelmi alapon szavazókón kívül. a kényelmes ember az, aki talán a bizonytalanokba tartozna, de okosnak érzi magát, és mindig az ellenzékre szavaz, mert a ciklus alatt megint csak nem lett jobb neki(persz nem is biztos, hogy tett érte...inkább csak várta, hogy majd megoldják a politikusok a gondjait).
2014. ápr. 4. 21:32
 7/21 anonim ***** válasza:
57%

az összefogástól kezdetben csak húztam a szám

amikor aztán megjelent gyurcsány meg fodor a képen akkor meglepődtem

amikor mesterházy lett az elnökjelölt akkor tudtam hogy rájuk nem szavazok

szerintem a fidesz szervezte, hogy bajnait semlegesítsék

2014. ápr. 4. 21:36
 8/21 anonim ***** válasza:
74%

#5:

az remélem tiszta számodra hogy ezeket a nagyon hasonló nevű pártokat nem a véletlen szülte (hanem a fidesz)

már 3 éve folyik az előkészítése ennek a választási hack-nek

2014. ápr. 4. 21:39
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kormányváltás az Összefogás új neve, nem nem hiszek nekik, de a többi biznisz/kamupártnak sem
2014. ápr. 4. 21:44
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Szerintem értelmes válaszokat kaptam.

Persze várok még, véleményt.

2014. ápr. 4. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!