A nagy keletbarát, USA-ellenes Jobbik Amerikát majmoló plakáttal kampányol. Hogy is van ez?
dehogy fizetjük ...
de nyugodj meg, más meg mást fizet.
1 nincs új a nap alatt(de akkor is pitiáner h ebbe lehet belekötni a jobbikban)
2 más kit fizet?
3 anyádnak mennyi az IQ ja?
kérdező ezt a sztorit jobban kikerekítetted a kelleténél ..azt nem tudom még eldönteni hogy a kérdés témája csak csúsztatás vagy valótlanság
ez nem plakát....már az elején gyanús volt hogy ilyet utcán nem láttan. a "veled sikerülni fog plakát" valóban létezik de az CSAK hasonló...más szöveg és lényegesen visszafogottabb a mutogatás
amit te itt belinkeltél az még egy év eleji kép ami a hírleveles feliratkozást reklámozza, mert aki feliratkozik az naprakész infókat kap majd a kampány eseményeiről....de azidőtájt hol volt még a kampány?
szemfülességedet azzal degradáltad hogy túllihegés hevében pontatlanságokba vesztél
"ez nem plakát....már az elején gyanús volt hogy ilyet utcán nem láttan"
Na nehogy már nekem kelljen egy jobbikos pici buksiját odafordítani, ahova nem lát a szemétől:
(Bocs, csak ilyet találtam szűzet nem. Pedig az sokkal "Uncle Sam"-esebb lett volna. A művész urak szellemiségétől én is elhatárolódom :))
"nincs új a nap alatt"
Főleg, ha kifogyott a szellemi muníció és akkora gyökerek szavaznak rájuk, akiknek lövésük nincsen a történelemről és az összefüggésekről. Neked például a jelek szerint tök mindegy, miről vagy kiről koppintanak. 4 év múlva majd Einstein altegerójaként fog pózolni kedvenc bálványod, vagy lehet, hogy a visszatérő Szegedi Csanád személyesen sábeszdekliben. Hogy ezt miért is mondom neked... á, mindegy, felesleges.
"anyádnak mennyi az IQ ja?"
Becsléseim szerint hozzád képest +100, de minél többet írsz, annál nagyobbnak érzem a különbséget.
"ember elolvastad amit írtam?????"
Persze. Szavazz Uncle Samre. Szüksége van RÁD.
...akkor elolvastad csak nem fogtad fel:
én az általad belinkelt "kellesz a hazának" képről mondtam hogy nem plakát hanem még januárban a neten ezzel toborozták a Jobbik szimpatizánsokat regisztrációra azaz hogy ha feliratkoznak akkor naprakész hírleveleket kapnak majd a kampányidőszakban....és hozzátettem hogy a "veled sikerülni fog" plakát létezik csak de ott visszafogottabban mutogat és más a szöveg.
te erre nagy vagányan arrogáns személyeskedéssel megspékelve belinkelted a "veled sikerülni fog plakátot" hogy "nézmá létezik"....csakhogy én pont erről mondtam hogy létezik de csak hasonló....a "kellesz a hazának" képről mondtam hogy plakátként ilyen nincs az utcán tudomásom szerint
anyám borogass...úgy valóban nehéz vitatkozni hogyha még szájába is kell rágni a másiknak mit mondunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!