Mi a baj a jobbikkal? Mért szidják?
Nekem tulajdonképpen az "aki és ami nem magyar az takarodjon el innen" hozzáállással van problémám, azon belül is gazdasági szempontból...
Sokan a radikális nézetei miatt szidják, de én úgy vagyok vele hogy Budapestről a második kerületből könnyen szidom a Jobbik-ot, amikor cigánnyal még soha nem találkoztam...
szerinted és a többi okostojás jobbikos szerint a gazdaságot mi viszi előre?
hát igen, a betelepült multik, amik hatalmas adót hagynak az országban, nem beszélve az több százezer foglalkoztatott emberről.tudod, ha lenne értelmes alternatívája, annak amit mondanak, akkor hidd el többen szavaznának majd rájuk, de ők csak beszélnek, beszélnek, de az országba akkor is egyre több multinacionális vállalat fog betelepülni.
Azért mert félnek a Jobbiktól és próbálják lejáratni.
A többi pártnak ugyan így vészes a programja, a Jobbiké viszont a legjobb.
"A Jobbik amellett, hogy kilépne az EU-ból, kiűzné a multikat. Mindet."
Elég volt eddig olvasnom, a többi okfejtésedet felesleges is, mert nem igaz. Látszik, hogy olyanok írnak ide, akik a téma iránt teljes tájékozatlanságot mutatnak. De nem baj, ekletás példaként szolgálsz a válaszomnak az alátámasztására:
Azok szidják a Jobbikot, akik nem ismerik a programját, és elhisznek mindent, amit a tv-ben látnak.
Az a baj a Jobbikkal, hogy nem jut el minden emberhez a valódi arca. Ha eljutna, akkor a lakosság 90%-a Jobbikos lenne.
,,A többi pártnak ugyan így vészes a programja, a Jobbiké viszont a legjobb."
Nekem az a problémám, hogy a többi pártnak nincs programja. Se az MSZP-nek, se a Fidesznek. Nem akarom mocskolni vagy lejáratni őket, de ez milyen hozzáállás már? Az MSZP-nek 4 évvel ezelőtt sem volt, a Fidesz talán az utolsó hónapban kidobott valamit, bár ebben sem vagyok biztos.
Egyértelmű, hogy a Jobbik programját nem lehet 4 év alatt megvalósítani, azonban nekik legalább van valami, amiből építkezni lehet.
"A többi pártnak ugyan így vészes a programja, a Jobbiké viszont a legjobb."
Na most akkor döntsd már el, hogy a jobbik programja vészes, vagy jó-e. Elárulom, a kettő üti egymást, ergo ha azt mondod, hogy "A többi pártnak ugyan így vészes a programja" akkor a jobbiké is rossz, jó nem lehet.
"Egyértelmű, hogy a Jobbik programját nem lehet 4 év alatt megvalósítani, azonban nekik legalább van valami, amiből építkezni lehet."
Mindenki másnak is van programja. A közgazdászok pedig nem értenek veled egyet, szerintük a jobbik államgazdasági programja ótvar, hitvány, gagyi, ergya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!