Mi a baj a jobbikkal? Mért szidják?
"Az a baj a Jobbikkal, hogy nem jut el minden emberhez a valódi arca. Ha eljutna, akkor a lakosság 90%-a Jobbikos lenne."
Merész egy állítás..... szerintem mindenki pontosan ismeri a jobbikat. Más kérdés, hogy nem mindenkinél nyerő az indulatpolitika, a gyűlölködés, a másikra mutogatás.
"Azok szidják a Jobbikot, akik nem ismerik a programját"
Olvastam a kimondjuk/megoldjukat. Azért szidom.
"okfejtésedet felesleges is, mert nem igaz"
Népszavazást tartanának a kilépésről. Ez egy Jobbik-kormány alatt, a jobbikos propagandával megtámogatva = lenne a kilépéssel. Azonkívül létszükségletük is volna kilépni, ha hatalomra kerülnének, mert az EU minden eszközzel! ellehetetlenítené a kormányzásukat.
Ne haragudj, de én, ellentétben veled, nem vagyok teljesen hülye. Az érveidet/felhozott szempontjaidat ennyibe tartott megcáfolnom.
Mégis mit cáfoltál meg? :D
"gyűlölködés, a másikra mutogatás."
Ez PONT, hoyg NEM a Jobbikra jellemző. Nézd csak meg a kampányt, mindenki a másikra való sárdobálással van elfoglalva, eközben a Jobbik képviselői minden nap több városban/faluban is fórumot tartanak, egész nap úton vannak, beszélnek az emberekkel stb. És nem száll be az iszapbírkózásba. A gyűleletkeltő pont nem a Jobbik, hanem a baloldal.
Látom nem olvastad, mert nem a kilépésről indítanának népszavazást, hanem a csatlakozási szerződésünk újratárgyalásáról. De persze, mindenki, aki szidja a Jobbikot, 100-szor elolvasta már a programjukat, csupán azért mond néha bődületes baromságokat :).
Remélem nem úgy lesz
Győzzön a jobbik
17.03
ha a Jobbik nem akar kilépni az EU-ból akkor miért kell népszavazás róla? gondolom nem azért, hogy bent maradjunk-e, hiszen ahhoz semmit sem kell tenni.
17:
Azért, amit leírtam. Elmondom ismét (és ahogy látom még jópárszor igény lesz rá), hogy a népszavazás arra irányulna, hogy újratárgyaljuk a csatlakozási szerződésünket. Az nem a kilépést jelenti, ne csak fekete fehérben gondolkodj.
"Elmondom ismét (és ahogy látom még jópárszor igény lesz rá), hogy a népszavazás arra irányulna, hogy újratárgyaljuk a csatlakozási szerződésünket. "
NEEEMMM? Neeehehehehhheeeeemmm, a jobbik KIFEJEZETTEN az EU-s kilépésről indítana népszavazást.
https://www.youtube.com/watch?v=7ss9wyPpnGE
Ezéven is ezzel nyitottak, explicit módon kimondta, hogy ha hatalomra kerülnének idén -nem fognak- , akkor népszavazás lenne az EU-TAGSÁGunkól, nem pedig az általad ködösítve tálalt "csatlakozási szerződés"-ünkről. Buta is vagy, mint a tök, mivel ilyen, hogy egy csatlakozási szerződés, nincsen. Helyette rengeteg EU- meg EGK-irányelv van, amit esetleg újra fel lehetne vetni tárgyalásképpen, de a nyugat kiröhögne vele minket, akár Vonával az ország élén, akár nélküle. Semmi értelme az EU-tól kérni, mert csak úgy nem kapunk. Bármit képzelegjen is vona. Ennyi a story.
Itt vannak az eddigi főbb EU-szerződések, ezek tovább is bonthatóak több ezer kisebb megegyezésre, Magyarországot körülbelül ~370 db. tárgyalja. Vona szerintem ismer max kettőt-hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!