Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobban éltek mint 4 évvel...

Jobban éltek mint 4 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Én igen!

2014. márc. 27. 13:29
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kedves második hozzászóló!Az ötös hozzászóló szinte meg is válaszolta amire kíváncsi vagy!
2014. márc. 28. 13:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Kb. 2011-től össze hasonlíthatatlanul sokkalsokkal jobban!

Még 2005 tavaszán kiszerveztek minket és lecsökkent a munkabérünk. Aztán 2008 tavaszán elvesztettem a munkát. Eladták (az akkori két MSZP-s miniszterelnök Bajnai-Gyurcsány) a fejünk fölül a munkahely épületét. helyette az offshore cégeik adta bérleménybe kényszerült költözni a cég (Posta vezérigazgatóság) lecsökkentett létszámú maradéka.

Még 2009 tél elején, amikor jött a végrehajtó, attól féltem, hogy kilakoltatnak, mert nem tudtam fizetni a szociális segélyből a többszörösére emelt rezsi költségeket. Ennivalóra is alig jutott valamennyi aprópénz.

Ma már az élet költségeinek a kifizetése után félre is tudok tenni.

Szóval egyértelműen jobban élek! Legalább már jók a kilátásaink a továbbiakban is ez alatt a vezetés alatt.

Akinek eddig még nem alakult jól a sorsa, az egyedül a jelenlegi vezetés mellett számíthat a javulásra. Bármi más katasztrófa lenne.

Már 2010-ben is boldogok voltunk, hogy elzavarhattuk a minket folyamatosan és egyre inkább terhelő MSZP társulatát.

Most meg tudjuk erősíteni az akkori döntésünket, ha el akarjuk kerülni, hogy vissza jöjjenek a terheket ránk pakolók, a tőkéseknek és kapitalistáknak kedvező döntésekkel minket sújtó baloldal.

Tudjuk mi volt azelőtt a "fájni fog" című fejezet, ami fájt is mindenkinek de nagyon.

https://www.youtube.com/watch?v=35PezVEQDJI

Ez jellemző arra az oldalra!

Most is ezt tennék, ha megkapnák hozzá a lehetőséget.

2014. márc. 28. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!