Ti is úgy látjátok 2010 óta, hogy minden párt egykutya, kivéve a Fideszt?
Szerintem politikailag nézve két társadalmi csoport van Magyarországon: Az egyik az aluliskolázott szegények, a másik pedig a műveltebb tehetősebbek.
Ebben a kategorizálásban az aluliskolázottság és a műveltség nem egyenesen arányos a papíron lévő iskolai végzettséggel, hiszen vannak nagyon kifinomult gondolkodású 4 elemis öregnénik és vannak hőbörgő, erőszakos diplomások, különösen a fiatalok között.
Én úgy veszem észre, hogy egyetlen párt van az országban, ami ezt a műveltebb, értelmesebb, tenni akaróbb, értékes embernek számító réteget szolgálja ki, míg az összes többi párt különféle színekben azoknak a kedvében próbál járni, akik nem tudnak semmit, nem is akarnak tudni semmit, nem csinálnak semmit és nem is akarnak csinálni semmit.
Kérdező gondolom te csak provokálsz, mert ekkora hülyeséget hogy amit most mondtál a kampányolással kapcsolatban... Ha nem, akkor ez csak azt bizonyítja hogy korlátolt vagy és csőlátó, innentől én nem is adok arra amit mondasz.
De nem lepődök meg ezen, fideszes+mszp-s szokás a Jobbik ötleteit lopni.
Pont hogy a Jobbik kampányol úgy hogy nem a sárt dobálja meg a másikkal ijesztget, hanem a saját elképzeléseit rakja ki közszemlére, Vona ezt mindig ki is emeli.
Fidesz plakát:
Mszp plakát:
Jobbik plakát:
Na miről beszélsz mondjad csak?
A három említett nagyobb párt közül pont a Jobbik az, amelyik nem a többi lejáratásával, hanem a programjával kampányol. A Fidesz és az MSZP miért nem a saját programjukkal próbálják felhívni a szavazók figyelmét magukra?
Ja, hogy nekik nincs programjuk...
Ja és bocs kérdező de le kell csapjam akkor már ezt a labdát, de tulajdonképpen az öngóloddal ezt mondod:
A fidesz "mindezt azért csinálja, hogy a legostobább és legjobban kiszolgáltatott néprétegek szavazatát elnyelje, hogy aztán a parlamentben parazitaként élősködhessen rajtuk, az egyszerűen undorító."
Ismerős?
Na én Fideszes vagyok, és pont ez az egyetlen egy bajom a Fidesszel, hogy úgy politizál, mintha első helyre tenné a tehetősebbeket, és csak második helyre a szegényebbeket, pedig ez a sorrend helytelen! Először segítek azon akinek kevesebb pénze van, és nem azon, akinek már amúgy is van! De talán ez sem helyes, mert ember és ember közt NEM TESZÜNK KÜLÖNBSÉGET!
A kérdéshez szólva:
Ez így nem igaz! Vannak nagyon szegények, akik tényleg nagyon műveletlenek, de őket sem szabad az út szélén hagyni, és vannak azok az emberek, akik szegények, műveltek, és szerényen, kínkésévérvesen, de megélnek, őket össze szokták keverni az előbbi réteggel, ami nem helyes!
Az meg csúsztatás, hogy azok kedvében akarnának járni, akik nem is akarnak tenni semmit! Tényleg itt van egy hatalmas csúsztatás a közgondolkodás egyes részeiben, hogy sokak a nagyon-nagyon szegényt, a nincstelent, összekeverik azzal a szegénnyel, aki picit fizetéséből, nyugdíjából megél, megjegyzem, mindkettőt segíteni kell!
Én a Fideszre fogok szavazni, de ez nagyon nem tetszik! Ha valakinek van 50.000 ft-ja, valakinek meg fél millió, akkor én tutira annak adnék előbb akinek 50.000. ft-ja van, és nem annak, akinek már így is van fél millió! Megyjegyzem a fél millió sem nagyon sok, de akkor szerencsétlen mit csináljon mondjuk az 50.000. ft-val? (ez csak egy példa volt)!
Fidesz-mszp egyremegy.
A bal is legfeljebb attól balabb ,hogy még pofátlanabbul ígér a nyugdíjasoknak.
De a saját köreik pénzelése,az offshore számlák,kamucégek.Libásgyilkos Bajnaitól,Adócsaló elkúrtuknén át, közvilágìtós jachtkikötős orbán családig,Tarsolyos letelepedős Rogánnal egyetemben...Elég volt már.
Törvényeket,példás büntetést az összes patkánynak.
De hamarosan helyükrekerülnek majd a dolgok még 3év és a nemkutya fideszed nagy része is kislánnyá avanzsál a hűsön majd meglátod ;-)
*És ha szerinted csak aluliskolázott szegény csőcselék meg a tenniakaró és a te szavaiddal élve értékesebb réteg van akkor remélem nem veszel kenyeret sem a boltban mert azt egy világtalan proli sütötte,nevezzük péknek a példa kedvéért.
Meg remélem nem hívsz kőművest sem hanem megépìted a saját házadat,remélem rádomlik b+.
És ha utcaseprő lennék hidd el nem tisztelnélek meg azzal,hogy elötted is összeseperjek,szépen otthagynám a szutykot.
Neked az való csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!