A JOBBIK 2014 betiltja majd a furryzmust?
Valóban, a furry-sek között felülreprezentáltak a melegek, de nem zoofilek amúgy. Kifejezetten az antropomorf állatokra gerjednek, tehát pl mesefigurákra, de igazi állatokra nem. Meg amúgy jelentős részüknél nincs is szexuális vonzalom, csak simán szeretnek antropomorf állatokat rajzolgatni pl.
A Jobbik nem tiltaná be, mert
1. nem hallottak róla
2. ha hallottak is róla, kevés embert érdekel ahhoz, hogy ezzel támogatottságot lehessen szerezni
3. nemzetközi egyezményekbe ütközne, meg az alaptörvénybe is
Hát vannak itt nagyon érdekes dolgok a kommentek között.. Nos én Furry vagyok, 3 éve találkoztam először ezzel a dologgal és nagyon megtetszett. Nos elmondanák pár szót tapasztalataimról.
Először is a furryk csak egy bizonyos %-a meleg, bisex, még kevesebben vannak zoofilek pedifilok és hasonlók. De azért van köztük pár sajnos... Akiket én ismerek, normálisak, 15-30 évesek, maga ez a rajongás elsősorban belűről fakad, mintegy kis +-t érezve magában, ez párosul az állatbarátsággal, és visszavonzódás a természetbe. Minden furry szereti az állatokat, és védi őket az emberektől, lásd, állatkínzás és hasonlók de ebbe nem megyek most bele.Magyarországon tényleg kevés furry van, olyan 300 körül van a számuk, mégbkevesebbeknek van jelmeze(suit)-ja, és nagyon ritkán látni őket utcán, általában rendezvényekre szoktak kimenni, farsangi bál, hallowen és ilyenekre de rendeznek talikat egymás közöt is. Ez egy olyan közös dolog amit szeretnek csinálni, nem ártanak senkinek, elbohockodnak, és pár színes pillanatot visznek a szürke hétköznapokba :) De hogy a jobbiknak ehhez mi köze? ekkora baromságot még nem olvastam mint ez a kérdés XD Szóval röviden ennyit tennék hozzá az itteni dolgokhoz.
Hát te baromi hülye vagy!
a furry egy szubkultúra...
tehát nem lehet általánosítani, hogy valaki meleg-e vagy sem,
ennyi erővel a te fajtádra is lehet mondani, hogy bevallottan meleg, elvégre, egy csomó embernek van haja, meg orra, meg ujjai, legalább kettő, és őkbevallottan melegek,
ezekszerint ha te nem vagy egy ujjatlan, orr nélküli kopasz görény, akkor te is meleg vagy...
és SENKI sem hirdet zoofiliát,
ahol ilyesmit látsz ott a helyed, az elmegyógyintézetben!
Persze, hogy vannak ocsmány dolgok és ocsmány emberek, hiszen ez egy szubkultúra, de a te példád alapján nem kell ahoz valakinek furrynek lennie, hogy egy kultúrálatlan, elfogult, náci gennyláda legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!