Most akkor még is lesz Orbán-Vona vita?
2014. márc. 22. 19:36
2/7 anonim válasza:
megnézném szívesen, de szerintem nem lesz.
4/7 anonim válasza:
Én attól tartok, hogy itt tévedés van. Szarházy-t elutasította Viktor. Vonáról talán tudomást se vesz, ezért nem utasítja vissza. Elvégre semmilyen jobboldali újságban/médiában soha nincs szó a Jobbikról. Úgy tesznek, mintha nem létezne.
Nem legyen igazam persze, és legyen vita, de tartok tőle, hogy csak ignorálják a felkérést.
5/7 anonim válasza:
Most komolyan,akkor mi lesz ha vitázik Orbán és Vona?nektek jobbikosoknak mitől lesz jobb??
6/7 Joe Makepeace válasza:
Orbán megint hatalmasat fog koppanni április 6.-án, azt mehet megint idegszanatóriumba!
Nincs ezen mit vitatkozni, önmagáért beszél amit művelt az országgal
7/7 anonim válasza:
Fideszes vagyok:
Örülnék egy ilyen vitának, de sajnos nem lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!