Ti kire fogtok szavazni 2014. ápr.6-án?
Figyelt kérdés
Csak kérdezem, nem szeretném, ha vitába torkollana ez a kérdés. Nem kell megindokolni sem, hogy miért pont arra, csak érdekel, hogy szerintetek kire érdemes. :)2014. márc. 18. 15:13
12/17 anonim válasza:
A rosszabbik nem is gyűjtött elég aláírást te suta.
13/17 anonim válasza:
Mért kell ezt minden nap 500-szor megkérdezni? Nem fog semmit változtatni az április 6-i szavazáson, hogy itt naponta kérdezgetik, én például senkire, mert már a könyökömön jön ki,hogy akárhova megyek a választási maszlagot tömik a képembe: Tartok befelé BP-re, egymás után 7 óriástáblán politikai hirdetés egymástól 10m-re, sétálok ki a plázából, valami unatkozó meg a kezembe nyom egy cetlit kérdés nélkül, amin valamelyik párt programja vagy mije van.
Előre jósolható, hogy amint kiderülnek jönnek a " Megmondtuk ugye? Hajrá XY! " Mi lesz most az országgal? " meg a hasonló kérdések... Aztán jön a Magyar vs. Magyar szájkarate, hogy interneten is bemutassák milyen összetartó nép vagyunk...
14/17 anonim válasza:
Elég szégyen az, ha valaki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen szavazni. Az ilyen embert nem érdekli sem a saját, sem a gyermekei jövője, úgy ahogy van sz*rik bele mindenbe. Nem hiszem el, hogy 4 évente nem lehet kibírni a plakátokat, és egyebeket. Egyébként baloldal mint mindig. :)
15/17 anonim válasza:
Teljesen egyetértek; el kell menni szavazni, ez állampolgári kötelesség.
16/17 anonim válasza:
Aki akar menjen, mindenkinek saját döntése... részemről szerintem teljesen mindegy, hogy - / + 1 szavazat ide vagy oda, nem ennyin fog múlni, ezen kívül meg azt sem tudom melyik párt mit csinál, szóval maximum érmefeldobással dönthetnék, ez a mai politika minden csak nem korrupciótol mentes, innentől engem meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!