Melyik politikai irányzattal összeegyeztethetők az alábbi elvek?
-Hagyományok és hagyományőrzés fontosnak tartása
-Független, politikamentes oktatás
-Cigánykérdés rendezése, segélyrendszer újragondolása
-Magyar termékek népszerűsítése, magyar vállalkozások támogatása
-A nemzeti jelképek és történelmi emlékek politikai fogásként való alkalmazásának eltörlése
-Fiatalok támogatása
-Kiállni a melegek jogaiért
-Az abortusz legalizálása
-Prostitúció legalizálása ill. más lehetőségek biztosítása
-Hajléktalanszállók létesítése biztonságos és őrizett feltételekkel
Vannak itt jobb- és baloldali eszmék is. Én vagyok a hülye, hogy nem tudok konkrétan besorolódni egyikbe sem? :D
Erős jobb konzervatívból a végére szélső liberális lettél.
Fideszben a helyed. :D Bár ott fordítva volt, de a lényeg ugyan az.
Azért azt ne felejtsd el, hogy a legnagyobb "segélyt" (ingyen pénzt) a politikusok veszik fel, nem a cigányok vagy egyéb csoportok. Összegszerűen is.
Ha ezt is látod és így keresel pártot, akkor szerintem alapíts egyet, mert a mostaniakat megnéztem (érdekelt van-e olyan, aki látja a politikusok gazemberségeit) és egy sem akar a nagy kérdéseken változtatni.
Valóban, először is ezek nem elvek. Másodszor, zömük egy normális gondolkodású ember természetes igénye. Néhány feltehetően azért került oda, mert felkapták, úgy tűnik mint valami fontos dolog. A prostitúció egy hibás gazdaságpolitika következménye, ez még programnak se jó, legfeljebb a meglévő helyzet normális kezelésének (mert szőnyeg alá söpörni nem szabad).
A szép a dologban, hogy ezek emellett ma mind "divatirányzatok", nem pedig alapvető kérdések, és mint ilyen, minden párt programjában szerepelnek. Csak éppen mind egész mást ért alatta (amiről viszont mélyen hallgat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!