Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik politikai irányzattal...

Melyik politikai irányzattal összeegyeztethetők az alábbi elvek?

Figyelt kérdés

-Hagyományok és hagyományőrzés fontosnak tartása

-Független, politikamentes oktatás

-Cigánykérdés rendezése, segélyrendszer újragondolása

-Magyar termékek népszerűsítése, magyar vállalkozások támogatása

-A nemzeti jelképek és történelmi emlékek politikai fogásként való alkalmazásának eltörlése

-Fiatalok támogatása

-Kiállni a melegek jogaiért

-Az abortusz legalizálása

-Prostitúció legalizálása ill. más lehetőségek biztosítása

-Hajléktalanszállók létesítése biztonságos és őrizett feltételekkel

Vannak itt jobb- és baloldali eszmék is. Én vagyok a hülye, hogy nem tudok konkrétan besorolódni egyikbe sem? :D

2014. márc. 17. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Erős jobb konzervatívból a végére szélső liberális lettél.

Fideszben a helyed. :D Bár ott fordítva volt, de a lényeg ugyan az.

2014. márc. 17. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, vannak dolgok, amikről konzervatívan, vannak, amelyekről liberálisan gondolkodom. Valahogy úgy, hogy a nemzetről egészében véve konzervatívan, de fontosnak tartom az egyének jogait.
2014. márc. 17. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért azt ne felejtsd el, hogy a legnagyobb "segélyt" (ingyen pénzt) a politikusok veszik fel, nem a cigányok vagy egyéb csoportok. Összegszerűen is.

Ha ezt is látod és így keresel pártot, akkor szerintem alapíts egyet, mert a mostaniakat megnéztem (érdekelt van-e olyan, aki látja a politikusok gazemberségeit) és egy sem akar a nagy kérdéseken változtatni.

2014. márc. 18. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:
a prostitúció legalizálásán egyikbe se, de a többi mindegyikbe belevaló, ezek nem elvek, inkább programpontok
2014. márc. 18. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Valóban, először is ezek nem elvek. Másodszor, zömük egy normális gondolkodású ember természetes igénye. Néhány feltehetően azért került oda, mert felkapták, úgy tűnik mint valami fontos dolog. A prostitúció egy hibás gazdaságpolitika következménye, ez még programnak se jó, legfeljebb a meglévő helyzet normális kezelésének (mert szőnyeg alá söpörni nem szabad).

A szép a dologban, hogy ezek emellett ma mind "divatirányzatok", nem pedig alapvető kérdések, és mint ilyen, minden párt programjában szerepelnek. Csak éppen mind egész mást ért alatta (amiről viszont mélyen hallgat).

2014. márc. 18. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!