A banki tartozást miért nem törlik el hat év után?
Figyelt kérdés
A fáraók korában is aki tartozott hat év után elévült a tartozás.
Miért hajtunk fejet ezeknek a mocskos kapitalista bankároknak? Miért nem ébredünk már fel,és küldjük őket a francba,
Miért vagytok ennyire birkák?
Azért ide még beszúrom,hogy a K&H bank lenyúlt 150 millát egy lottónyertestől,letagadták,hogy betette a pénzt.
2014. márc. 13. 19:12
11/26 anonim válasza:
Annyira nevetséges vagy kérdező, hogy nem is minősítem. Jobb ha te kikapcsolod a gépet meg a tv-t a nagyszüleidnek az sem volt, nem hogy az ókorban.
13/26 anonim válasza:
Most nem azért, de kényszerített bárki arra, hogy hitelt vegyél fel?
14/26 A kérdező kommentje:
Annyira nevetséges vagy kérdező, hogy nem is minősítem
Mi van fáj az igazság?
2014. márc. 13. 22:03
15/26 anonim válasza:
"Azért ide még beszúrom,hogy a K&H bank lenyúlt 150 millát egy lottónyertestől,letagadták,hogy betette a pénzt."
Ezt honnan vetted? Erről linkelj valamit.
16/26 anonim válasza:
kérdező, ha mondjuk neked nem adnak vissza valamit 6 évig, akkor te úgy vagy vele, hogy akkor az már a másé? pl: a házad, kocsid?
17/26 A kérdező kommentje:
"hány éves vagy, 12?"
Tőled egy évvel idősebb!
2014. márc. 14. 17:30
18/26 A kérdező kommentje:
2014. márc. 14. 17:33
19/26 anonim válasza:
nálam ugyan nem vagy idősebb. ha meg igen, ami azt jelenti, hogy 40, akkor szellemi fogyatékos vagy. a szinted bizony egy 12 évesé. de lehet, hogy sokat mondtam.
20/26 A kérdező kommentje:
Te egy diktátor típus lehetsz,vagy valamilyen öltönyös fa...sz...ka...lap! Esetleg pedó vagy?
2014. márc. 14. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!