Miért nincsenek ilyen intézkedések?
Sziasztok most hogy 18 lettem elkezdet érdekelni a poltika
mert ugye már énis voksolhatok pártokra.
Nah szal pl. ha nekem lenne egy pártom akkor a legfontosabb dolgokat kéne először bevezetni pl. alanyi jogon járnia kellene mindenkinek a plasztikai sebészet vagy ha nem is mindet állná a TB akkor 80%-ot minimum az erzsébet utalványokat meg be kéne vonni legalább sok kövér ember se lenne, és pl ebből fedeznénk a palsztikai műtéteket, meg ruha utalványokat adhatnának meg ingyenes szakoktatások helyett tarthatnának az embereknek stílus tanácsadást meg hasonló dolgokat. Akkor szerintem esztétikailag egy sokkal szebb országban élhetnénk.
Bár mostanában foglalkoztat a gondolat is hogy pólitókia szakon tanulnák tovább.
Szerintetek? Vélemény? Ugye hogy sokkal jobbak lennének ezek az intézkedések elsősorban?
18/L
A szépészeti beavatkozások nagyon drágák, sokszor a létfontosságú műtétekre sincs pénz.
A TB most is állja azokat a plasztikai műtéteket amelyek elengedhetetlenek, az életkörülményeket javítják.
Amit te szeretnél, ahhoz tripla vagy 4x annyi TB-t kellene fizetni.Ezt pedig sokan nem bírnák.
Amúgy a szakot politológiának hívják, de attól még nem leszel politikus.A politikusi pályához nem kell végzettség, csak jól mutat mellette.
Aki plasztikáztatni akarja magát, az költse rá a saját pénzét, ne az adófizetőkét! Az ilyenek nem a szegényebb rétegből valók.
A szakoktatás sokkal fontosabb, mint valami stílus-tanácsadáds.
Elég ostoba ötleteid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!