Azért vagyok a jobbik ellen, mert nagyon sokba került a Margit híd felújítása, és nem örülnék ha megint felrobbantanák.
2014. márc. 15. 15:32
22/34 anonim válasza:
"az mszp-re meg 80 és a halál között lebegő sztk szemüveges vénemberek szavaznak. "
Ez k****va jó volt :D :D
Jó ide benézni,mert sok vicces ember megfordul errefelé.
2014. márc. 15. 23:39
23/34 anonim válasza:
Csak egy dolog: a Jobbik frakcióvezető-helyettese a Parlamentben azt javasolta, hogy listát kellene vezetni azokról a képviselőkről és kormánytagokról, akik zsidók. És ő a mai napig frakcióvezető-helyettes.
2014. márc. 15. 23:47
24/34 anonim válasza:
20-as
Sokan vannak akik úgy ahogy te is,szeretnének élni,de nem tudnak ,mert nap mint nap attól kell féljenek ,hogy mikor jön be valaki az ablakon vagy jobb esetben az ajtón.És azok akiktől félnek nagy részt cigánynak nevezik magukat.
23-as
Nem a származásra értette,hanem az izraeli állampolgárságra és asszem ezt is mondta.
2014. márc. 16. 00:24
25/34 anonim válasza:
00:24
"Úgy gondolom, pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára."
2014. márc. 16. 00:45
26/34 anonim válasza:
Akkor elnézést,én értettem félre.
2014. márc. 16. 11:49
27/34 anonim válasza:
Mert ugyan azok az alap programjai mint annak idején Hitlernek volt.
2014. márc. 16. 19:50
28/34 anonim válasza:
Utolsó,de egy ostoba vagy.
2014. márc. 16. 20:18
29/34 anonim válasza:
Mert bizonyították már jó párszor, hogy nem szeretik a hazájukat csak azt a látszatot próbálják kelteni közben csak kihasználják az országban lévő problémákat a hatalomra törésre! Ha szeretnék elfogadnák azokat az embereket is akik az országunkban élnek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!