Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a KDNP-ről?

Mi a véleményetek a KDNP-ről?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ahogy már feljebb is írták, gyakorlatilag már nem nevezhető önálló pártnak, annyira beleépült a Fideszbe.

Mindenesetre mindkét "pártnak" van saját ifjúsági szervezete, a Fideszé a Fidelitas (kiejtve Fidelitász, honlapja: [link] ), a KDNP-é pedig az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség 8(honlapja: [link] ), mindkettőnek van facebook csoportja is, és valószínűleg a Fidelitasnak a lakhelyed környékén is van valami kirendeltsége, akár külön facebook csoporttal is.

Ha mindenképp együtt akarsz dolgozni velük, akkor írj nekik, jelentkezz, biztosan tárt karokkal várnak majd.

Ezen felül, ha érdekel a politika, azt ajánlom, hogy olvass minél többet, cikkeket gondolom olvasol olyan oldalról, ami szimpatikus, de a másik oldalt se hagyd figyelmen kívül a teljes kép érdekében. Emellett pedig nézz a Hírtévén és az ATV-n is politikai, szakpolitikai műsorokat és olvass politikai filozófiáról szóló könyveket, hátha érdekesnek találod.

2014. márc. 2. 14:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó:nagyon köszönöm! Vali könyvet te ajánlanál? De szoktam olvasni!
2014. márc. 2. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
seg..nyaló párt
2014. márc. 4. 20:01
 14/14 Kraven válasza:
Ha jó keresztény vagy, nem szavazol olyan pártra, amelyik hangoztatja, hogy keresztény, vagy kereszt van a logóján, hiszen tudhatod, hogy rosszabb, mintha nem lenne. Ha jó keresztény vagy, fel kell ismerned, hogy a 'keresztény' és a 'politika' szavak egybeolvadása emberiség ellenes bűntett. Én is keresztény vagyok amúgy, hithűen, és az LMP-re szavazok, mert ők nem oldalakban gondolkoznak...
2014. márc. 15. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!