Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarázat nélkül: kire...

Magyarázat nélkül: kire szavaztál (1) 2006-ban, (2) 2010-ben, (3) kire fogsz idén?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 19:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%
senki, LMP, LMP
2014. márc. 1. 10:34
 22/36 anonim ***** válasza:
62%
senki,senki,jobbik
2014. márc. 1. 11:25
 23/36 anonim ***** válasza:
92%
Egy valamire ez a kérdés is rámutat: az ide írogató Jobbik szavazók többsége most fog életében először szavazni.
2014. márc. 1. 12:32
 24/36 anonim ***** válasza:
19%

fidesz, fidesz, fidesz...

azt a kurvä, de öreg vagyok..

2014. márc. 1. 13:28
 25/36 Pro Patria ***** válasza:
24%

Kedves 12:32-es!

A kor nem érdem, hanem állapot. Az sokkal szégyellnivalóbb például, ha valaki még 2010-ben is, amikor már egymillió alá esett a szavazók száma, és tényleg csak a csőlátású "keménymag" maradt meg, még mindig képes volt az MSZP-re szavazni.

2014. márc. 1. 22:01
 26/36 anonim ***** válasza:
19%
Valóban nem érdem, csak egy 18-20 éves jóval kevesebbet látott a világból, igy könnyű bedőlni egy újabb populista retorikának...
2014. márc. 1. 22:03
 27/36 Pro Patria ***** válasza:
49%

Kedves 22:03-as válaszoló!

Amennyiben a 2-es, avagy a 22-es komment írója vagy, abból úgy tűnik, te sem szavaztál túl sok ezt megelőző választáson.

Egyébiránt ismét azt mondom, hogy az, ha valaki látta, mik történtek az elmúlt bő két évtizedben, amiből 12-őt az egykori állampárt jogutódjaként MSZP kormányzott, az önkéntes karhatalmista Hornnal, Kovács Lászlóval, az internacionálé és vörös drapériák bűvöletében élő Lendvaival, a volt ügynök Medgyessyvel, és még az őszödi beszéd után, 2010-ben is képes volt az MSZP-re szavazni, ott sokkal súlyosabb gondok merülnek fel, mint az, ha valaki "először kóstol bele".

Mert ha valaki az ismeretek hiányában téved, hiba. Ha valaki a látottak után sem változtat szemléletén, bűn.

2014. márc. 2. 18:00
 28/36 Pro Patria ***** válasza:
Bocsánat, nem 22-es, hanem 21-es a komment száma.
2014. márc. 2. 18:01
 29/36 anonim ***** válasza:
17%

"Az sokkal szégyellnivalóbb például, ha valaki még 2010-ben is, ... még mindig képes volt az MSZP-re szavazni."

Tényleg? És azokról mi a véleményed, akik 24 éven keresztül Orbánékra szavaztak, a liberális korszakuktól a kereszténykedésükön át a mostani populista néphülyítésükig? Szerintem az ilyen embereknek nincsen önálló véleménye, bármit elfogadnának, amit szeretett pártjuk művel és mond, avagy két héttel később annak az ellenkezőjét is, ha úgy szól a parancs. Lásd például a mostani orosz helyzetet...

2014. márc. 2. 18:06
 30/36 anonim ***** válasza:
47%
Pro Patria: 21-es az enyém valóban, 2-es nem, de 98-ban szavaztam először (2006-ban nem tudtam elmenni szavazni, igaz nem is nagyon tudtam volna kire) Hatalmas pofával, nulla élettapasztalattal, szóval nagyjából tudom miről beszélek. Amúgy örülök azért, hogy egyáltalán érdekel titeket a politika, sajnos egyre kevesbé aktivak a fiatalok, ezért van az, hogy már évek óta gyakorlatilag a nyugdijasok döntik el a választásokat... (Nézd meg pl a Voks '14 alkalmazást, hogy nyugdijasok nélkül mi lenne az eredmény nagyjából). Nem érdem a kor valóban, de azért ha egy egészséges ember vagy, akkor rengeteg mindent fogsz még tanulni 18-20 éves korod után, és sok dologra rá fogsz jönni, hogy nem annyira egyszerű, mint aminek látszik. Legalábbis reméljük, mert abban igazad van, hogy rengeteg ember, akik hiába van meg az életkoruk, mentálisan megragadtak 12 éves szinten, vagy a kommunizmusban. Szóval azt javaslom menj el szavazni, akire gondolsz, hogy jó legyen, de mindig maradjon nyitva a szemed, és ne hagyd, hogy agymosott szektássá válj, mint nagyon sokan a 2 nagy párt hivei közül ;)
2014. márc. 3. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!