Magyarázat nélkül: kire szavaztál (1) 2006-ban, (2) 2010-ben, (3) kire fogsz idén?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 19:20
11/36 anonim válasza:
nem szavazhattam, nem szavazhattam, Jobbik
12/36 anonim válasza:
1. MSZP
2. Nem szavaztam
3. Összefogás
13/36 anonim válasza:
-nem szavazhattam
-nem szavazhattam
-Jobbik
15/36 anonim válasza:
2006: nem szavazhattam
2010: senkire
2014: Jobbik
16/36 anonim válasza:
Remek, nem vitázik itt senki senkivel, nem mondanak az emberek semmi véleményt, de azért jöttek az ámokfutó lepontozók lehúzni mindenkit, csak mert leírták ki milyen pártokat szeret és akar megszavazni.
Gyakorikérdések és magyar mentalitás, én így szeretlek.
17/36 anonim válasza:
"de azért jöttek az ámokfutó lepontozók lehúzni mindenkit"
Ezzel nem szabad foglalkozni, mérgelődni a legkevésbé. Legyen a piros pacsik nyomkodása a legnagyobb élvezet, amiben életük során valaha részük lesz :))
18/36 anonim válasza:
Mszp (szülői nyomás illetve tudatlanság miatt) - Jobbik - Jobbik (nem vagyok náci csak kiirtanám a nem dolgozó, verekedős, nagypofájú cigányokat)
19/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy komolyan vettétek és nem tört ki kommentháború! Minden jót!
2014. márc. 1. 08:35
20/36 anonim válasza:
"(nem vagyok náci csak kiirtanám a nem dolgozó, verekedős, nagypofájú cigányokat"
Hiába szavazol a Jobbikra, kiirtani nem irtaná ki őket ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!