Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hány mandátumot szerezhet a...

Hány mandátumot szerezhet a 199-es, új rendszerben tippre a Jobbik, a Fideszebbik, az MSZP-bbik, és az LMP-bbik?

Figyelt kérdés
Tippeljétek meg.

2014. febr. 28. 13:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
nem én vagyok az, jobbik szavazó vagyok a belpolitikájuk miatt - illetve mert ők szemben a többiekkel nem lopták szanaszét magukat rajtunk élősködve, de nem zsidózok és az EU-ból való kilépésnek sem vagyok a híve.
2014. febr. 28. 14:25
 12/33 A kérdező kommentje:

"többiekkel nem lopták szanaszét magukat rajtunk élősködve"

Hja, ezt úgy könnyű abszolválni, hogy még nem is voltak kormányon..... nehogy azt hidd már, hogy azért, mert Vona eltanulta a nagyfiúktól azt, hogy mézes-mázosan kell valótlanságokat hazudozni kampányidőszakban, nekünk megjavul az életszínvonalunk, a politikai "elit" meg nem fog lopni..... ugyan, kérlek :)

2014. febr. 28. 14:29
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
az a helyzet, hogy ez csak spekuláció :) olyan mint amikor valaki kefél egy nagycsőcsű szőkét, majd amikor az lelép a pénzével kifakad, hogy "nincs normális nő a világon". a különbség az, hogy ilyen esetben az ember azért csak tovább keresgél és talál egyet, de az ország perpillanat folyamatosan visszamegy a szőkéhez majd csodálkozunk, hogy "minden nő rőhadék".
2014. febr. 28. 14:32
 14/33 A kérdező kommentje:
A harmatgyenge, demagóg, típusjobber hasonlatod nem hat meg senkit sem. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem minden nő szemét. Mint ahogyan az is teljesen nyilvánvaló, hogy a világon minden kormányzó párt lop, csal, sikkaszt, hazudik. A Jobbik éppúgy lopni fog, mint az eddigiek. Ha egyáltalán eljut odáig, hogy kormányt alakíthat.
2014. febr. 28. 14:38
 15/33 anonim ***** válasza:
86%
Jelen esetben nem én vagyok a demagóg :) De legyen neked karácsony, tőlem aztán azt feltételezel és arról amit és akiről akarsz, igazából az egyetlen probléma, hogy a hozzád hasonlók miatt lépünk folyamatosan ugyanabba a sz**rkupacba, a hibátokat pedig én fizetem meg. Ettől függetlenül jogod van demagógnak lenni természetesen, ez a demokrácia része.
2014. febr. 28. 14:42
 16/33 anonim ***** válasza:

"A harmatgyenge, demagóg, típusjobber hasonlatod nem hat meg senkit sem. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem minden nő szemét. Mint ahogyan az is teljesen nyilvánvaló, hogy a világon minden kormányzó párt lop, csal, sikkaszt, hazudik. A Jobbik éppúgy lopni fog, mint az eddigiek. Ha egyáltalán eljut odáig, hogy kormányt alakíthat."

Nem azért, de amit leírtál, az a demagóg.

2014. febr. 28. 14:45
 17/33 A kérdező kommentje:

" igazából az egyetlen probléma, hogy a hozzád hasonlók miatt lépünk folyamatosan ugyanabba a sz**rkupacba,"

Leírsz egy ilyet, és utána visszadobod nekem a demagóg jelzőt. Normális vagy-e? :))

ma 14:45

Te sem vagy tisztában a demagógia fogalmával, úgy látom. Parancsolj, segítek:

[link]

2014. febr. 28. 14:47
 18/33 anonim ***** válasza:
Akkor ha már sikerült beillesztened ezt a linket lécives olvasd el és értelmezd.
2014. febr. 28. 14:50
 19/33 A kérdező kommentje:
Kettőnk közül nem én beszélek féligazságokat, meg irreális marhaságokat, ezen kívül nem én próbálok a másik érzelmi, illetve előítéletes oldalára hatni. Lásd: a szőke nős példád. Szerencsétlen egy emberke lehetsz, ha azzal a mocsokkal, amit jobbikosként képviselsz, másokat próbálsz fricskázni. Remélem, örömet okoz, de azt is, hogy már nem sokáig fog.
2014. febr. 28. 14:54
 20/33 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt.
2014. febr. 28. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!