Van itt olyan Fideszes, aki anno rájuk szavazott, de idén nem rájuk fog?
A környéken nagyon sok Fideszes van.
Ennek azaz oka, hogy a Fidesz már ellenzékként is bőszen támogatott egy gyorsforgalmi elkerülő út megépítését, de úgy tűnik, hogy ezt be is tartja.
Az MSZP viszont nem nagyon támogatta.
A lakosság már nagyon várja, hogy elkészüljön mivel felértékelődhet emiatt sok ingatlan és a zajszennyezés jelentősen csökkenni fog, a másik, hogy az utazási időt is rövidíteni fogja.
A Jobbik álláspontját nem ismerem ezzel kapcsolatban.
Az MSZP valami olyasmivel indokolta, hogy drága, nem éri meg stb..stb
De a lakosság körében igen nagy a támogatottsága.
Jaj bocs, félreértettem a kérdést.
Én rájuk szavaztam 2010-ben.
2014-ben azért nem, mert többet vártam tőlük.Ellenzékként olyan nagyokat mondtak, most kormányok meg politikailag korrektek lettek, szembe köpik magukat.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a szoci-Gyurcsány koalícióra szavazok.
Mindenesetre érdekes volt, köszi, hogy megosztottad.
Én idén nem megyek el szavazni. Látom, mi lesz az idei Április 6.-ra kiírt választás lefolyása, és vége, éppen ezért feleslegesnek tartom. Ha szavaznék, valamelyik egészen kicsi pártra adnám a szavazatom, mert nem tesz jót a sokáig tartó teljhatalom. A fidesz sem marad örökké hatalmon, de 2014-től '18-ig, hacsak közben el nem k...rnak valami komolyat MSZP mintára, ők fognak kormányozni.
Ami ellen ellenzékként még hevesen harcoltak, azt most mind bevezették.
Ilyen kétszínű csürhére többé nem szavazok.
Én megbántam már hogy őket támogattam.
az 1kulcsos adóval csak a gazdagok nyertek,adójóváírást eltörölték, bankokra kivetett adókat mind rám hárították, elvették a magánnyugdíjat, kaja benzin és cigi rohadtdrága lett, ja és főleg hogy stadionok helyett értelmesebb helye is lenne a pénzeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!