Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért robbantották fel a...

Miért robbantották fel a World Trade Center-t a CIA emberei?

Figyelt kérdés

Egy csomó bizonyíték van arra, hogy tudatosan felrobbantották a két épületet. Illetve nem kettő, hanem összesen öt épület dölt össze. Egy 40 emeletes is romba dölt, pedig abba nem zuhant repülő és 400 m-re volt a többi épülettől.

Nem az arab terroristák voltak az elkövetők, hanem maga a Bush-kormány!

http://www.youtube.com/watch?v=56KFHIq6KZM

http://www.youtube.com/watch?v=rMSAzwXpGkY

2009. dec. 11. 16:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Sorry, FBI-t akartam írni!
2009. dec. 11. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
34%

Ürügy kellett az olajmezők megszerzésére irányuló háborúhoz..

Amerika mindíg is ezekre pályázott, már Yasser idejében is, mostanra viszont olyan szinten megcsappantak az olajtartalékaik hogy kénytelenek "gyarmatosítani"

2009. dec. 11. 17:13
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Hiszen annyira látható, annyira átlátszó, hogy még mindíg az olajra épül az egész gazdaságuk, nem véletlenül nem írják alá az üvegházhatást okozó gázok csökkentésével kapcsolatos egyezményt sem, hiszen az újabb gazdasági visszaesést okozna számukra.

Az egészben a leggázabb az a rengeteg ártatlan ember aki meghalt mindkét oldalon.

Ugyanezt csinálták vietnámban is.

2009. dec. 11. 17:16
 5/16 A kérdező kommentje:

De akkor miért tanítják már a történelemórákon?

Ezt nem értem.

2009. dec. 11. 17:19
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
A történelmet a győztesek írják. Az Amerikai Egyesült Államok egyelőre a győztesek oldalán áll és mivel kellően nagy a gazdasági-katonai befolyása, ezért megmondhatja, mit hogyan kell értelmezni. Nem mellékesen ha a gyerekek már általános iskolás korukban is azt tanulják a történelemórán, hogy ez egy terrorcselekmény volt, nagy részük nem fogja kétségbe vonni és nem kell komolyabb eszközökkel (pl. erőszakkal) meggyőzni őket.
2009. dec. 11. 17:32
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Te milyen suliba jársz, hogy a WTC elleni merényletet tanították történelem órákon?

Ahova én jártam ott csak 1989-ig tanították a törit...

2009. dec. 11. 17:35
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Miért, a 2001-ben történtek mióta számítanak történelemnek? Akkor, gondolom, te is történelem vagy...
2009. dec. 11. 17:39
 9/16 A kérdező kommentje:

nálunk megemlékezés van szeptember 11-én, ugyanúgy mint a holocaust emléknapon (de sajnos rövidített órák nincsenek)

Tehát el kell hinnünk a hazugságot?

2009. dec. 11. 17:44
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Ezek a youtube felvételek közel sem bizonyítékok. Ha valamikor, valamiért kiderülne, hogy tényleg így volt, akkor nyilván saját szempontból jó okuk volt rá. Amíg nincs 100%-ban bebizonyítva, hogy a FBI/CIA volt, addig a hivatalos verziót kell igaznak tekinteni. Ami persze minimum kétséges...

Ha tényleg önmerénylet volt, akkor gyanítom, hogy a kifejlet, vagyis a megindított "terrorizmus elleni harc", amit többször írtam már, hogy én ezt a 3. világháborúnak tekintek, és célja valójában az olaj, vagyis a világ újrafelosztása. Ehhez kell-kellett egy ok, amiért elidítható.

A II. világháborút indító lengyel "támadás" kapcsán is lehet hallani olyat, hogy német katonák lengyel egyenruhában támadták meg azt a bizonyos épületet, hogy emiatt Németország "jogosan" támadhassa meg Lengyelországot. Nos, a WTC elleni merényletben sem kizárt hasonló taktika.

2009. dec. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!