Elkezdődött a kampány. Kire szavazol 2014-ben? Melyik a legszimpatikusabb párt?
Jobbikra szavazok. Ha tetszik, ha nem, a Fidesz fog újra kormányozni, és szeretném, ha egy erős Jobbik ellenzék is képviseltesse magát az ország házában.
"Mi a véleményed a mostani kormánypártról?Elégedett vagy vele? Mennyit tartottak be az ígéreteikből szerinted?"
Többet vártam tőlük...
Szerintem nincs nagy különbség a Fidesz és az MSZP között, mindkettőnek voltak jó és rossz lépései.
A Jobbik bizonyos nézeteivel nem értek egyet, az LMP-t pedig túlságosan jelentéktelen pártnak tartom.
Az Összefogásra fogok szavazni, mert úgy gondolom, hogy az őt alkotó pártok közelebb állnak a nyugat-európai gondolkodásmódhoz, mint a Fidesz, s utóbbinak szerintem a retorikájával is hatalmas gondok vannak.
18/f
Az Összefogásra fogok szavazni jó eséllyel, mert bennük látom a reális esélyt, hogy kormányt váltsanak.
A legszimpatikusabb párt a Bokros pártja (valódi jobboldali párt, nem ilyen Fidesz féle szélsőbal), csak nekik nincs esélyük bejutni, én meg nem akarok elvesztett szavazatot.
Illetve még a kétfarkú kutyapárt is szimpi, remekül kifigurázzák a választás gyengeségeit (pl hogy arra szavaz az ember, aki a legtöbbet ígéri).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!