Április 6-án kire, melyik pártra szavazol, és miért?
Kort és nemet is légyszíves.
Fel kéne már fogni, hogy ennek az országnak már rég vége van, lehet ez nem tetszik de ez így van, semmi nincs már magyar tulajdonban sem a gazdaságunk semmink még a szent koronánk sem, mindent szétloptak, illetve eladtak. Itt már csak a magyar emberek azok akik tényleg magyarok, akik a multiknak igáznak. Az Eu-ból jönnek a parancsok. Teljesen mindegy kire szavazol (ők csak bábok), jobb nem lesz maximum rosszabb. Ha a fidesz nyer már pedig ők fognak akkor folytatódik tovább a mutyizás, ha az mszp vagy nem tudom most hogyan hirdetik magukat akkor ugyan úgy vándorolnak majd ki a pénzek mint eddig,(ez a bal oldal amúgy is kész vicc) ha pedig a jobbik akkor szembe mennénk az eu-val amit úgy se tudnánk megnyerni. Inkább azt az időt amit erre szántok töltsétek hasznosabban.
2014. márc. 19. 01:27
Téged és mindenkit aki ilyen rémhírterjesztő,tudatosan rosszakaratú, látogasson meg az Isten.
Ne féljetek,menjetekés szavazzatok lelkiismeretetek szerint. Vedd figyelembe,hogy segített ez a kormány a legjobban rászorultakon. Mindent megtett,amit megtehetett.
2014. márc. 19. 07:49
Valóban mindent megtett amit megtehetett. Csak pont nem a rászorultakért, hanem azokért, akik egyáltalán nem szorultak rá. Más hírforrásokból tájékozódunk.
2014. márc. 19. 09:48
Az biztos,hogy más híforr-ból tájékozódunk,mert én a tapasztalatomból..Most hajléktalan lennék,ha te drágalátos" möszöpöd lenne korm.-on Amillyen kiváló nagy szeretettel viseltettek a 8 év alatt a sját zsebükhöz, a vörösiszap károsultja is mehettek volna Kukutyimba zabot hegyezni. Persze írhatok én akármit is,Hisz kifejtette Szolzsenyicin,milyen bőségesen gazdagok a komcsik a "bőrben".
2014. márc. 19. 12:43
55/57 PearlDiver válasza:
Én a Kétfarkú Kutya pártra szavaznék, ha lehetne (sajnos nem jegyezték be őket). Így maradt egy rakás kispárt, akik csalással állítottak listát, maradt a sokszorosan hitelvesztett baloldal, a hitelében megingani kezdő kormányoldal, a kitudjamileszhahatalomhozjutnak Jobbik, meg a zöldfülű (éééérted:) ) LMP kábé. Most akkor hogy válasszak? Aki már bizonyította az alkalmatlanságát, az azért nem akarom, akinek még nem volt alkalma bizonyítani, az necces hogy meg tudja-e csinálni, amit tervez.
Szóval még nem tudom, hogy kire fogok szavazni. Hajlok a Jobbik felé, mert azért remélem hogy kormányt nem fognak alakítani, amíg nem konszolidálódnak még kicsit, de ha nem lesz Fidesz-kétharmad akkor kontrollt jelenthetnek a kormány számára.
24F
2014. márc. 24. 09:43
A Munkaspartra szavazok!
21/F
2014. márc. 27. 08:15
Aki nem a FIDESZ-KDNP-re szavaz,akár el se menjen. Minek fáradni feleslegeen.
2014. márc. 27. 14:37
Kapcsolódó kérdések: