Vona:"az iszlám az emberiség utolsó reménye. " Mit jelentsen ez?
Ez azt jelenti, amit eddig is tudtunk: ha leírom az igazat voáról, kimoderálnak trágárságért.
Iszlám közta´rsaság azért szerencsére nem lesz, mert ezt nem csak én tudom ... :)
ma 00:14, azé jobb az európai ember, mer sehol sincs nyugta? És azé rosszabb az afrikai, mert otthon is tud boldogulni? Hmm ... sajatságos ...
Amúgy hogy lehetne egészséges az az ember, akinek nincs hanyingere a jobbiktól?
"Jah az ember az egy faj, de a fajt le lehet bontani rasszokra.lehet hogy nem vetted észre még, de a negrid, a mongolid, a mulatt, stb eltér a kaukázusi embertől. Én személy szerint jobbnak gondolom a kaukázusi és a mongolid embert mint egy átlag afrikait. Hogy miért? Mert amikor az európaiak új földrészeket fedeztek fel akkor a négerek még mindig csak vályogkunyhóban éltek. Amúgy hány nagy fekete feltalálót tudsz felsorolni így kapásból? Van külömbség ember és ember között"
Van ám, vannak az olyanok mint te akiknek a gondolkodása addig terjed, hogy minden háttérismeret nélkül alkot véleményt, idétlen-, és félinformációk alapján. Kérdem én, hogy ezek után még képes vagy magadat különbnek nevezni csak azért, mert fehér vagy?
Az pedig, hogy feltalálók zöme fehér bőrű még nem támaszt alá semmit. Még, ha az elmúlt 2 évszázadot is nézzük akkor is csak egy maroknyi emberről beszélünk akiknek sajátos érdeme van, tehát nem minden fehér bőrű érdeme.
A lényeg, hogy minden háttérinfó nélkül ilyen véleményt megfogalmazásával csak magadat minősítetted.
Azzal semmi baj, ha valaki nem szereti jobban a zsidókat, stb. mint a saját népét, meg az se, ha valaki ferde szemmel néz a homoszexualitásra. Azzal van baj, aki gyűlöli őket, és a gyűlölete odáig fajul, hogy az elpusztításukra törekszik. Van különbség. És nem azért,de Hitler pártja, az NSDAP is úgy kezdte mint a Jobbik :) szebb jövőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!