Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melegek! Ti melyik párta...

Glam Maarco kérdése:

Melegek! Ti melyik párta szavaznátok a mostani választáson?

Figyelt kérdés
Ha lehet, kérlek indokoljátok is meg, hogy miért ők. Köszi! :)

2014. febr. 11. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Én mondjuk a melegségtől eltekintve is baloldali vagyok, de ha nem így lenne sem szavaznék jobbra, mert szabadon akarok élni (nem smárolok utcán meg ilyenek, de ezt heteroként sem tenn&, max a szájrapuszit engedném akkor meg, így sajnos még a kezét sem merem megfogni :( ja és házasodni is akarunk!!!). 4K! vagy összefogás. Még őrlődök... A 4K!-val jobban egyetértek, de nagyon nem akarom, hogy a fidesz maradjon. Nála még ők is jobbak...
2014. febr. 14. 12:14
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
boccs... ők alatt az összefogásra gondoltam
2014. febr. 14. 12:15
 13/19 anonim válasza:
56%

FIDESZ

Lenne esetleg más választási lehetsőségem?!

Ha nagyon le akarnám a kormányt váltani, akkor esetleg a Jobbik..

Soha többé ezeket a toljvaj, hazaáruló csőcseléket.

2014. febr. 15. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Párbeszéd Magyarországért Pártra (PM) (tehát Összefogás). Kellően kiállnak a melegek mellett, és más politikai elképzeléseik is többnyire egyeznek az általam gondoltakkal, szimpatikusak a tagjai.
2014. febr. 21. 11:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok meleg, de azt érdekesnek tartom, hogy egyáltalán vannak melegek, akik a Jobbikra szavaznak. Ahhoz képes, hogy két éve még arról volt szó, hogy több évig terjedő börtönbüntetéssel vagy pénzbüntetéssel fogják büntetni a homoszexuálisokat. Nem tudom mi jóra számítotok tőlük.
2014. febr. 21. 14:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Kétfarkú Kutyapárt!!!!!!§§paragrafus
2014. febr. 21. 15:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egyikre sem. Mindegyik gusztustalan, úgyhogy nem vagyok hajlandó részt venni egyik mézesbödönhöz segítésében sem.
2014. febr. 21. 19:07
 18/19 Pálfi Kende válasza:
90%
Nem vagyok meleg, csupán melegpárti, számomra lényeges, hogy ugyanolyan jogaik legyenek, mint bárki másnak, ezért én a DK-ra fogok szavazni.
2014. márc. 7. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Mar megvolt de jobbik, az orszag erdekeit szerintem ok kepvislnek a legjobban
2014. ápr. 7. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!