Glam Maarco kérdése:
Melegek! Ti melyik párta szavaznátok a mostani választáson?
Figyelt kérdés
Ha lehet, kérlek indokoljátok is meg, hogy miért ők. Köszi! :)2014. febr. 11. 19:54
11/19 anonim válasza:
Én mondjuk a melegségtől eltekintve is baloldali vagyok, de ha nem így lenne sem szavaznék jobbra, mert szabadon akarok élni (nem smárolok utcán meg ilyenek, de ezt heteroként sem tenn&, max a szájrapuszit engedném akkor meg, így sajnos még a kezét sem merem megfogni :( ja és házasodni is akarunk!!!). 4K! vagy összefogás. Még őrlődök... A 4K!-val jobban egyetértek, de nagyon nem akarom, hogy a fidesz maradjon. Nála még ők is jobbak...
12/19 anonim válasza:
boccs... ők alatt az összefogásra gondoltam
13/19 anonim válasza:
FIDESZ
Lenne esetleg más választási lehetsőségem?!
Ha nagyon le akarnám a kormányt váltani, akkor esetleg a Jobbik..
Soha többé ezeket a toljvaj, hazaáruló csőcseléket.
14/19 anonim válasza:
Párbeszéd Magyarországért Pártra (PM) (tehát Összefogás). Kellően kiállnak a melegek mellett, és más politikai elképzeléseik is többnyire egyeznek az általam gondoltakkal, szimpatikusak a tagjai.
15/19 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, de azt érdekesnek tartom, hogy egyáltalán vannak melegek, akik a Jobbikra szavaznak. Ahhoz képes, hogy két éve még arról volt szó, hogy több évig terjedő börtönbüntetéssel vagy pénzbüntetéssel fogják büntetni a homoszexuálisokat. Nem tudom mi jóra számítotok tőlük.
16/19 anonim válasza:
Kétfarkú Kutyapárt!!!!!!§§paragrafus
17/19 anonim válasza:
Valószínűleg egyikre sem. Mindegyik gusztustalan, úgyhogy nem vagyok hajlandó részt venni egyik mézesbödönhöz segítésében sem.
18/19 Pálfi Kende válasza:
Nem vagyok meleg, csupán melegpárti, számomra lényeges, hogy ugyanolyan jogaik legyenek, mint bárki másnak, ezért én a DK-ra fogok szavazni.
19/19 anonim válasza:
Mar megvolt de jobbik, az orszag erdekeit szerintem ok kepvislnek a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!