Ha a Fidesz nyer megint, akkor hogyan fogják kezelni a fenntarthatatlan rendelkezéseiket?
"Sok embert megvédett."
Ja főleg a gazdagokat.
A legszegényebb réteg járt a legrosszabbul.
Nézz utána a fogyatékossággal élőket érintő változásoknak!
Az adójóváírás megszűnésével és az egykulcsos adó bevezetésével az alacsony jövedelműeknek kifejezetten ártott, főleg, ha gyermektelen az illető.
A munkanélkülieknek is ártott mert a régebbi 9 hónapig tartó álláskeresési járadékot már csak 3 hónapig adják, utána egy háztartásban 22700 ft jár, akárhányan vannak munkanélküliek a családban.
A kétszázalékos ÁFA-kulcs emelésével sem kedveztek.
Soroljam még?
Hogy ki lop többet, azt inkább hagyjuk, de nézz utána a földmutyiknak, és a trafikmutyiknak. hogy csak két újat említsek!
A szocik mindig jönnek a hátrányos helyzetűekkel, a fogyatékosokkal, a halmozottan fogyatékosan hátrányosakkal és a kisnyugdíjasokkal.Miért?
Tán kötelezve voltak ,hogy ne tanuljanak ,ne dolgozzanak ne strapálják magukat generációkon keresztül?Tán valaki azt mondta nekik, hogy inkább csak heverésszenek naphosszat mert majd úgyis jönnek a cociálisan érzékenyek és úgysem hagyják őket éhen dögleni?Úgyis segítenek rajtuk?Tán azért kergették az asztal körül őket a szüleik mert nem akartak analfabéták maradni és ha véletelenül valami tudásra tesznek szert nem lesznek jogosultak a segíjre és még a végén az a borzasztóság fog megtörténni velük ,hogy dolgozniuk kell?
Akkor most az volt a cél, hogy minél több iskolázatlan életképtelen embert kell kitenyészteni akik potenciális szoci szavazók?
Mert ugye ha fölöttébb túl sok képzett vállalkozó lenne aki megél a tudásából, aki munkát ad másoknak ,hogy gerinces emberként megéljenek a jövedelmükből nem lenne jó mert azoknak nem kellene a segíj és nem szavaznának olyan szoci pártokra akik "potya segélyt a semmire "kínálnak nekik a szavazatukért.
Kb ez a különbség a bal és jobb oldal között.
A jobb azt mondja segíts magadon , igyekezz és az Isten is megsegít.Ha lesz rá keret még mi is.
A bal azt mondja semmi gond ha nem igyekszel, ha lusta vagy ,ha lemaradsz; ha ránk szavazol, hogy hatalmon legyünk mi megsegítünk.
A nagyapám meg azt mondta, hogy alapjában véve mindenki jobboldali csak azok nem akik vesztesek és akik a vesztesek reménységét, bizodalmát lovagolják meg a saját maguk minél jobb helyzetbe hozása reményében.
Ezt igazolja az is ,hogy
jelenleg a baloldalon nincs olyan politikus aki ne játszotta volna már el a becsületét és akit józan paraszti ésszel komolyan lehetne venni.
A jobboldalon is vannak mindenfélék és hibákat is követnek el ,de általában a jószándékuk a magyarok iránt ,nem megkérdőjelezhető.
"a jószándékuk a mag iránt nem megkérdőjelezhető."
Maximális gratulációm,mert igazad van.
A jobboldalon is vannak mindenfélék és hibákat is követnek el,
de általában a jószándékuk a magyarok iránt nem megkérdőjelezhető.
Így van, ez a lényege, a jó szándék. Ha időnként vannak is hibák, azt jó szándékkal, mindig javítgatva legalább rendbe tudják tenni. Az MSZP alatt a jó szándék szikrája sem volt meg az emberek felé. A milliárdos Gyurcsány és a felesége az orosz származású milliárdos Dobrev grófnő és az Apró Piroska féle klán és a többi MSZP közeli multimilliárdos kedvét keresték akkoriban, az emberek meg is érezték mind és fájt is mindenkinek, mint ígérték és ígérik most is ha hatalomra jutnának.
Na de Miklós, te nem szoktál ilyen butaságokat beszélni!
Olvasd el mégegyszer, "magyarok" van oda írva!
magyar emberekről van szó akinek már 4 éve kedvez a kormány. Olvasd végig s szót.
Ahogy eddig. Lesz ötszázmillió fajta adó, az ellenség pedig mindenki aki nem ért egyet a programjukkal.
A nyerészkedő nagytőkésektől való függetlenedés nemes és jó célkitűzés, de ennek igazából nyomát se látom. Most is ugyanúgy terjeszkednek a nagytőkések, vásárolnak fel mindent ami az útjukba kerül, és teszik lehetetlenné az életet a saját országunkban. Hogy a médiában kijelentjük nagy garral, hogy vége a nagytőke és a spekuláció, korrupció uralmának, aztán a hátsó ajtón megyünk be hozzájuk bájmosollyal lobogtatva a szerződést, hogy "nem úgy gondoltuk, tudják hogy van ez"...nemigen látom a különbséget...
És nem vagyok emeszpés...Kurcsáyt, LiBajnait és a többi köztörvényes bűnözőt ugyanúgy leültetném, hogy a műanyaglakat is rájuk rohadjon...ki lop többet, LOL, az a baj hogy egyáltalán lopnak.
"Na de Miklós,te nem szoktál ilyen butaságokat beszélni!... magyarok van oda írvva."
Hát tudod,amikor olvastam kifogásod,s tudva,hogy igazad van,bosszankodtam is,nevettem is.Nem tudom hogy történt... pedig el szoktam olvasni amit írtam küldés előtt az esetleges hibák miatt,és kisavítom ha van.Pedig még egy zöld kézzel is jutalmaztam amit írtál.
Néha nagyon felháborít az emberek minősége,hiszen ahoz,hogy gyűlöljék az mszp-t,elég lenne tudni annyit,hogy az mszmp-ből származik. Most meg,hogy már tudható amiket csináltak,s mekkorákat hazudnak napjainkban is... Pl.:egy bakiabált szót olyanná hazudni,ami oly messze áll attol hangalakja szeintl,hogy semmiképőp se lehet azt kihallani az eredetiből... Ezek oly messze vannak a tisztességes emberektől,hogy rájukfogni se lehetne a tisztességet. És ha van,aki ezekbe fekteti bizalmát szavazáskor... hát majd meglátják amit kapnak ... Csak az a baj,ha ezek kedve szerint alakul,nem csupán nekik lesz rossz,hanem a tisztességeseknek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!