Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Fidesz nyer megint,...

Ha a Fidesz nyer megint, akkor hogyan fogják kezelni a fenntarthatatlan rendelkezéseiket?

Figyelt kérdés
Kik lesznek az ellenségek, milyen megszorítások lesznek?

2014. febr. 9. 14:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
58%
Most akkor az a bajod,hogy nem a maszoposok kötik meg a szerződést hanem a mostani kormány?
2014. febr. 15. 20:59
 22/37 anonim ***** válasza:
orbánnak is mindig az volt a baja.
2014. febr. 16. 05:21
 23/37 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem vagyok Paks2 párti, csak jeleztem, hogy mint annyiszor, szembeköpi magát Orbán. Ez csak mint mondtam, egy gyöngyszem volt, de rengeteg más is van.

Pl.:

"Nem engedhető meg, hogy egyes csoportok törvények és szabályok felett állónak nyilvánítsák magukat"

(Heti Válasz 2006. március 1.)

2014. febr. 17. 01:55
 24/37 A kérdező kommentje:

"Annyi a különbség, hogy ezt nem titkosították, mint akkor."

- Dehogynem, és pont tíz évre!

"Most lehet tudni a részletekről is, ha valakit érdekel.

Ez nagyon nem mindegy!"

- Kérek linkeket pl. az árakról, alkukról, hosszútávú hatástanulmányokról!

"Viszont ami jó Magyarországnak, az a függőség megszüntetése, a "több lábon" állás lehetősége. Az emberek érdekével szemben álló, pénzvilágot pártoló, tőkés érdekeltségű nyugattól való függőség megszüntetése."

- Ezt is az oroszoktól kapjuk, éppen úgy, mint a gázolajat. :)

"Reaktor fűtő anyagból bespejzolhatunk több évre előre tartalékot."

- Ezt az oroszok szállítják szerződés szerint. A "tároló" kiépítése kicsit drága lenne, és nem is biztos, hogy adnának előre. Ha tudsz szerződést küldeni, és kiemeled a vonatkozó részt ami ezt cáfolja, akkor megköszönném. :)

"Így nem lehet gond, ha a nyugat egyszer csak azt mondja, hogy lekapcsolják az energiát, mert Magyarország nem veszi ki a részét a nyugati tőkések extraprofit befizetéséből."

- Jaj, már megint ez az agymosós duma! Az oroszok talán társadalmi munkában cselekednek majd?

"Ezt kidolgozni nagyon nagy lépés Magyarország érdekében."

- Vagy Orbán érdekében.

2014. febr. 17. 02:15
 25/37 A kérdező kommentje:
A dakota közmondásokat meg tartsd meg a Fidesz-gyűlésre!
2014. febr. 17. 02:17
 26/37 anonim ***** válasza:
58%
majd meglátod akkor...
2014. febr. 17. 07:52
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Köcsög csőlátó fideszesek!
2014. febr. 18. 17:00
 28/37 anonim ***** válasza:
Tolvaj mszpsek már megint azt hiszik, ők tojták a spanyol viaszt, pedig nem. Azt én tojtam. Ők csak a márka jelzést harapták bele.
2014. febr. 18. 22:51
 29/37 anonim ***** válasza:
42%
Most az fáj nekes,hogy forrónszeretett pártod a maszopós el lesz zárva a tolvajolhatástól? még annyit se tudsz,hogy nem neked lopnának.Az Orbán kormány sok szegény emberen segitett: Sokakat me4gvédett a banki kilakóltatástól,a vörösiszap áldozatait is maxomálisan segítette. Gondolod,hogy dicső komcsiutódaid is segített volna rajtuk? A saját zseb az közelebb van ám!
2014. febr. 19. 12:40
 30/37 anonim ***** válasza:
28%
A komcsi utódot úgy hívják: orbán viktor.
2014. febr. 19. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!