Szerinted a Jobbik képes lesz valami változást hozni?
változást már most hozott, az emberek egy részében.
Hogy mi lesz ha egyszer hatalomra jutnak? Nem tudom, senki sem tudja(max azt hiszi, illetve az elvakultak mondják a hülyeségeket). Ha egyszer ők kerülnek hatalomra, akkor megtudjuk.
Szerintem igen. Eddig is igergettek a partok, de valahogy mindig atlathato volt, hogy lehetetlen dolgokat igernek. A Jobbik programjat olvasgatva nem lattam semmi olyat amit ne lehetne megvalositani.
Nem hiszem hogy helye lenne a lopasnak a partjukban mert mostmar tenyleg felnyarsalna oket a nep es ezzel tisztaban vannak ok is.
reméljük nem.
a programjuk (mármint az EU program, mert az országgyűlési választási még ügyebár nem nyilvános) az ország színes, szélesvásznú öngyilkosságával egyenértékű.
"aztán gülüszemű vonácskát lecsukják, akkor végre béke lesz Magyarországon."
Nem mindenki lehet olyan jokepu mint Orban meg Gyurcsany. Kar hogy ez nem szepsegverseny:) Gyurcsany elkurta, Orban folytatja es te beket akarsz?
"Gülüszemű"?
Ez lenne az elvi ellenvetésed legfőbb érve? Vagy ez csak ilyen általános iskola, második osztályos beszólás? Mellesleg én jobban parázok az "erős fideszes" kormánytól pillanatnyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!