Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted a Jobbik képes lesz...

Szerinted a Jobbik képes lesz valami változást hozni?

Figyelt kérdés
Jelenleg olyan politikát folytatnak, ami a saját értékrendem szerint bőven szimpatikus. Nem is nagyon látok más alternatívát rajtuk kívül. Várható, hogy "országrengető" lépéseik lesznek, vagy ők is csak a hatalmat/meggazdagodást akarják?
2009. dec. 7. 13:57
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
66%
Itt a mi életünkben nagy változás már nem lesz. Ha lesz is negatív.
2009. dec. 7. 14:00
 2/32 anonim ***** válasza:
78%

változást már most hozott, az emberek egy részében.

Hogy mi lesz ha egyszer hatalomra jutnak? Nem tudom, senki sem tudja(max azt hiszi, illetve az elvakultak mondják a hülyeségeket). Ha egyszer ők kerülnek hatalomra, akkor megtudjuk.

2009. dec. 7. 14:15
 3/32 anonim ***** válasza:
65%
Igen képes lesz. A programjuk vállalható semmi szokatlan nincs benne csak az, hogy az eddigi langy pártok ezeket nem merték meglépni és eddig jutott így az ország. Ha megvalósítják a progrmaot mondhatjuk, hogy gazdag ország leszünk :) Szebb jövőt!
2009. dec. 7. 14:17
 4/32 anonim ***** válasza:
58%
"Ha megvalósítják a programot mondhatjuk, hogy gazdag ország leszünk" itt jönnek a bajok. Még nem volt olyan párt, ami megvalósította volna a programját, nem tudom a Jobbik miért lenne más.
2009. dec. 7. 14:24
 5/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem igen. Eddig is igergettek a partok, de valahogy mindig atlathato volt, hogy lehetetlen dolgokat igernek. A Jobbik programjat olvasgatva nem lattam semmi olyat amit ne lehetne megvalositani.

Nem hiszem hogy helye lenne a lopasnak a partjukban mert mostmar tenyleg felnyarsalna oket a nep es ezzel tisztaban vannak ok is.

2009. dec. 7. 14:29
 6/32 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Ha eltakarodnak a közéletből, akkor egészségesebb és kellemesebb közhangulat lesz az országban. Ha a mostani gyenge, szétesett tutyimutyi kormányt felváltja 2010-től egy erős fideszes kormány, és "két pofon kíséretében hazazavarják a gárdát", aztán gülüszemű vonácskát lecsukják, akkor végre béke lesz Magyarországon.
2009. dec. 7. 14:40
 7/32 anonim ***** válasza:
30%

reméljük nem.

a programjuk (mármint az EU program, mert az országgyűlési választási még ügyebár nem nyilvános) az ország színes, szélesvásznú öngyilkosságával egyenértékű.

2009. dec. 7. 15:03
 8/32 anonim ***** válasza:
67%

"aztán gülüszemű vonácskát lecsukják, akkor végre béke lesz Magyarországon."

Nem mindenki lehet olyan jokepu mint Orban meg Gyurcsany. Kar hogy ez nem szepsegverseny:) Gyurcsany elkurta, Orban folytatja es te beket akarsz?

2009. dec. 7. 15:04
 9/32 anonim ***** válasza:
88%
Képesek változtatásra.
2009. dec. 7. 15:16
 10/32 A kérdező kommentje:

"Gülüszemű"?

Ez lenne az elvi ellenvetésed legfőbb érve? Vagy ez csak ilyen általános iskola, második osztályos beszólás? Mellesleg én jobban parázok az "erős fideszes" kormánytól pillanatnyilag.

2009. dec. 7. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!