Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van egy nagyon elkötelezett...

Van egy nagyon elkötelezett fideszes barátom, akivel jó lenne politikáról beszélgetni, de jóval jártasabb abban. Mik azok a dolgok, amelyekben a legjobban bele lehet kötni a Fideszbe?

Figyelt kérdés
Az általános politikai folyamatokba és eseményekbe én is belelátok, de nincs időm, hogy az aktuális politikáról tájékozódjam, sőt még több hírportált is összevetve kibogozzam a hírek igazságtartalmát. Olyan aktuálpolitikai eseményekről, vagy a Fidesz olyan irányú beállítottságáról kellene valamilyen információ, amibe könnyű belekötni és meg is lehet védeni az álláspontodat.

2014. febr. 4. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:

BORZ alom!

GYP!

2014. febr. 4. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha a barátod, akkor miért akarsz vele kötekedni? Miért jó az neked? Nem inkább a békesség lenne a fontos? Amúgy meg úgy sem fogod eltántorítani a Fidesz mellől, ha elkötelezett! Miért akarsz feszültséget gerjeszteni?
2014. febr. 4. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi volt a ZESKÜVŐN ??
2014. febr. 4. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Egy elkötelezett Fideszest semmivel nem tudsz meggyőzni! Csak azt hiszi el, amit a Fidesz médiája mond. Minden más az "ellenség" rágalma. Saját tapasztalat.
2014. febr. 4. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Úgysem tudod meggyőzni.Fideszesnek lenni vallás.Tudod,gondolkodni sem kell nekik.
2014. febr. 4. 22:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mindegy hogy milyen a barátom politikai beállítottsága. 16 évesek vagyunk és a politika a mi korunkban maximum hobbi. És egy jó vita igenis közelebb hoz két embert. Nem célunk egymást meggyőzni, csak kifejezni a véleményünket, meghallgatni egymást és ezzel egészséges módon táplálni az önbizalmunkat. A vita nagyon fontos dolog az ember életében és valamikor meg kell tanulni.
2014. febr. 4. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
mért akarsz belekötni?lehet h igaza van!!erre nem gondoltál még?
2014. febr. 5. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

Ez egy normális gyerek, már abból kiindulva, hogy az egyetlen józan, nem teljesen elmebeteg politikai erő mellett elkötelezett. Minek akarod cseszegetni?

Hadd találjam ki: te jobbik-mumus vagy, kérdező, és zavar, hogy a józan a fideszre, a nyugger meg a roma az MSZP-re, a buta, befolyásolható fiatal meg a jobbikra szavaz. Változtatnál a rendszeren. Hát elárulom, ez a rendszer okkal alakult ki, az MSZP a rablógyilkosok, a jobbik a fiatal, józan belátás nélküli gyerekek pártja, a Fidesz pedig a felnőtt embereké, akik felelősen próbálnak gondolkodni a jövőjükről.

A fidesz egyébként Orbán nélkül lenne az igazi számomra, de ezt a cumisüveget elfogadom egyenlőre, ezzel együtt is a legjobb lehetőség az adottak közül.

2014. febr. 5. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Én az ilyen barátaimat, letiltottam a facebookról, minden napra jutott egy bölcs orbán mondás tőlük.

"A hülyékkel nem szabad veszekedni, mert lehúznak a szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal."

2014. febr. 6. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!