Miért zárják ki a gyógyulás lehetőségét súlyosan beteg embereknél miközben ráutalják őket a hagyományos gyógykezelés hatástalansága mellett még annak rombolásaira is?
nem egy ember életét láttam derékbatörni a te magasságos pirulapropagandád által.
tudják, mi lesz a kezelésük eredménye, éppen ezért közlik is a beteggel előre, hogy ez sajnos csak egy rokkant, nyomorék állapot, ami élete végéig megmarad.
hozzáteszik, hogyha valaki füvezett, hogy ez amiatt van, pedig hiába támadja a gyógyszeripar a herbáriumokat (1930-ban még ők csináltak cannabis indica kivonatot, és írták fel sok bajra), a mai napig nem sikerült bebizonyítani, hogy maradandó károsodást okoz a thc.
aztán még piszkálják is, mert leszedálva nem tud úgy teljesíteni a munkahelyén sem, ahogy kell, a farka nem áll fel, így a nőnek se kell, érzelmei nincsenek, szal elég kiherélt idegrendszerileg, nem csoda, hogy sokan elhagyják a gyógyszert.
az se csoda, hogy sok skizofrén a marihuána után nyúl.
ők is csak gyógyulni akarnak b*+.
de hála nektek, a jelenlegi helyzetben csak a partidrog kínálatból jut ki nekik.
ne hidd már, hogy ezek az emberek jó dolgukban szívnak.
lennél skizofrén 2 hétig, megtudnád milyen kilátástalan a helyzet, kisöpörnek a társadalomból.
emberileg minősíthetetlenné varázsolnak a kontár fejeseid.
világgazdasági okok hatására pedig szemet hunynak, fülüket befogják, és még a nyelvüket is nyújtogatják azokra, akik szeretnének javítani is a helyzeten.
egyik dolgozót sem érdekli a gyógyszerészet névleges funkciója, csak betanított munkás mindegyik, és sajnos kegyetlen mutyik zajlanak a gyógyszerész érdekek mögött.
nekem érvelhetsz akárhogy, azt ne mondd, hogy ha a fejeseid számára nyilvánvalóvá válik, hogy a készítményeiket rengetegen el fogják hagyni, mert van bevált módszer, akkor nem úgy állnak a dologhoz, ahogy.
hiteleskedhetsz itt jobbra-balra, sajnos ez a kemény igazság.
mocskos egy világ.
te meg a hipnózisában vagy, mert neked úgy a legkényelmesebb.
a nagy vezetők meg olyan szert használ(tat)nak rituáléjukhoz, ami nem sokban különbözik a petróleumtól.
jó hogy nem technokollal koccintotok. a mechanizmus ugyanaz:mérgezés, agysejtek meghalnak, te meg bebódulsz.
aki meg nem iszik, azt kinézed a csürhéből.
látom a jósműsornak előbb hiszel, mint a józan észnek
bizonyítottan bevált, és én nem vagyok abban a helyzetben, hogy úgy legyintsek erre, mint te
nekem érdekem h jobban legyek, és ha egyszer körülöttünk mindenhol működik, akkor miért vagy ilyen sötét ?
ámert téged nem érint
nézd a jósdáidat
meg a tévésoppot
mink meg majd kivándorlunk
ebből a közönyből
egyébként ennyit tudsz sajnálni
fogd már föl h senkit nem érdekel h te mit sajnálsz
attól nekem nem lesz jobb, hogy sajnálsz, úgyhogy feleslegesen írod
ezzel a sajnálattal az orvosok se mentek sokra
ja és ha rákos leszek, nem fogom kemóztatni magam se így, se úgy
csak mert itt az atom a menő, nem állok be a sorotokba.
nem is csoda, hogy ennyien kimennek innen, a magadfajta csak visszahúzza őket, semmi építő, csak a kelletlen, kiszámítható kommentárok, öregem semmi nem kell belőled
poénkodj csak tovább a haverjaiddal, és sz*rd le mi megy itt, ahogy kell.
nincs kapacitásom, h elhagyjam az országot, úgyhogy csak a te közönyös kommentjeid maradnak
pedig szeretnék már én is jobban lenni
különben meg számos oldalon hosszú lista van róla, mire írják fel.
okostóni
szakmai írások tömkelegének a forrása mellette
de pont az vagy amit eddig írtam
se lát se hall
csak bégeti amit hallott
csak mert egyszer a kedvenc lexikonodban azt olvastad róla, hogy Indiában érzéstelenítésre használják, még nem kéne ilyen leépítően hozzáállnod.
azért mert csak ennyit írt róla a könyved, attól még ennél sokkal több a valóság.
nem elég, h laikus vagy, még beszűkült is
unom már, hogy nekem mindig ezeket a négy éveket kell várnom, miközben a magadfajták lihegnek a nyakamba
nem érdekel mit hiszel, mit nem
nem érdekel az értékrended, jobban akarok lenni
az ilyen masszanép emberének mint te csak 20 év múlva esik le a tantusz
amíg a larousseban nem találod, addig hiába rágják meg helyetted is mi ?
kongó tönk a fejed helyén
és megint ez komolyan mint a birkák:
fájdalomcsillapításra a magas thc-tartalmú növények, a sativák valók..
tudod, amit a feketepiacon kapsz
de attól még hogy te csak azt szívtad, létezik indica növény is.
hiába mondom, hogy itt nem a közbutított fogalmáról van szó, itt tényleg csak süket birkák vannak.
mondom !
Sativa-sok thc, pszichedelikus
Indica-sok cbd, gyógyászati
ne legyetek már ekkora mamlaszok
Kedves kitartó Kommentáló !
Már elég sokszor jelezted felém, hogy az írásomat szintaktikailag minősíthetetlennek találod. Ezért kicsit megpróbálom összeszedni magam egy válasz-üzenet erejéig, amiben csak Neked fogom elmondani a jelenlegi helyzetet, bár lehet annyira nem foglalkoztat a dolog.
Általános és alapvetően hibás megközelítés egy kalap alá venni a magas THC-tartalmú kannabiszt az orvosi marihuánával, ami lényegében egyáltalán nem arról nevezetes, hogy az ember elszáll tőle, röhög, meg módosul a tudatállapota.
A magyar leírások egymásnak ellentmondóan különböznek a Sativa illetve az Indica növények THC-CBD tartalom arányát illetően. Olvastam egy fajtáról, ami 10%-ban tartalmaz CBD-t, és 0.01%-ban THC-t, a neve Charlotte's Web, többek közt arról híres, hogy nincs tudatmódosító hatása. Egy ovis kislányról kapta a nevét, aki súlyos epilepsziában szenvedett, és ezzel a Sativa növénnyel kezelték ki belőle.
Sajnos a jelenlegi jogszabályok tiltják a THC-mentes, jótékony hatású kannabidiolban gazdag növények használatát is, amit a magam részéről súlyos hibának és kegyetlenségnek tartok.
Ami a skizofréniát illeti, eddig egy ember kutatását találtam fent a neten, ami antipszichotikus tulajdonságaival kapcsolatos. Marcus Leweke pszichiáter Mannheimből, Németországban. A kísérletei igazolták, hogy a szer beválik, és mivel nincsenek káros mellékhatásai, sokkal előnyösebb kezelés a gyógyszerekkel szemben (amelyek lényegében idegműködés-gátlók) mindamellett, hogy (bizonyosság hiányában) felelőssé teszik a pszichiáterek a marihuánát a betegség kialakulásáért adott esetekben. Pont ez a baj, hogy a magyar pszichiáter hallani sem akar kenderről, álláspontja a törvény nyomása alatt van.
Nem tudom, érzed e a súlyosságát a helyzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!