Szerintetek melyik párt kormányozná a legjobban Magyarországot?
Az én szememben hitelét vesztette az elmúlt évek során mind a Fidesz, mind az MSZP, így, hogy abszolút ne vesszen kárba a véleményem a Jobbikra fogok szavazni.
Utána néztem a programjuknak, elképzeléseiknek (mert nekik van egyáltalán!!!) és arra jutottam, hogy az eddigieknél rosszabb úgysem lehet és egyébként is elég ígéretesnek tűnnek az elképzeléseik, így talán végre valaki megpróbálja rendbe rakni a dolgokat, hátha lesz egy olyan kormány, amelyik állja a szavát és azon van, hogy az ígéreteit, a programját véghezvigye és ne csak addig létezzenek számára a polgárok, amíg azoknak a szavazatára van szüksége.
kedves kérdező!
a két kérdésed két külön dologra vonatkozik
melyik párt kormányozna legjobban?
- a három legnagyobb pártot egyáltalán nem tartom kormányzóképesnek, az mszp egy szerencsétlen béna párt, a fidesz egy maffia, a jobbik meg egy üres lufi
- a kicsi pártok közül az együtt, az lmp és a momamának szerintem nagyon jó politikája van, csak nekik meg nincsen a megvalósításhoz szükséges infrastruktúrájuk
kire éri meg szavazni?
a mostani választás a jelenlegi választási rendszer és az aktuális politikai erőviszonyok miatt csak arról fog szólni, hogy maradjon-e orbán vagy menjen, semmi több, csak erről tudsz és fogsz (!) is dönteni
- ha az összefogásra szavazol, akkor orbán leváltására, a változásra szavazol
- ha nem az összefogásra szavazol, vagy egyáltalán nem szavazol, azzal orbánt tartod hatalmon
ilyen fekete-fehér
Melyik párt? Egyik sem.
Egy komoly, tapasztalt szakemberekből felállított szakértői kormány esetleg, aki anyagi felelősséggel köteles tartozni a döntéseiért. Akkor vége lenne ennek az ovinak ami a parlamentbe folyik. De ilyen meg nem lesz soha...
Leírom a jövőt:
2014-es választások: Fidesz nyer.
2018-as választások: A baloldal ezredszer újraalakult pártja.
Gazdaság tovább romlik, az országban már csak agyhalottak élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!