Tudnátok olyan oldalakat linkelni, ahol a 2014-es választásokon induló pártokról, illetve a programjukról olvashatnék? Bőv. Lent.
Te vagy itt az első művelt ember, aki nem ügynök módjára a saját szemetét tukmálja egy kérdésben.
Gratulálok. Azt kell mondjam, nem ismerek olyan oldalt, ahol ilyeneket olvasgathatnál. Egyedül talán a MKKP őszinte ilyen téren, de ők nem indulnak :)
Erre sanos nincs lehetőséged !
A szavazócédulán pártok neveit fogod megkapni, természetesen egy általad nem ismert ember képviseletében, így ez a rendszer nem válsztás, hanem jóváhagyás. Vagyis a véleményedet nem tudod megfogalmazni, hanem a hallott - ill. a politikai hírek, műsorok és reklámok által sugallt - információk alapján a lehetséges legjobb ROSSZAT fogod választani. Most írhatnám az előző hozzászóló megjegyzésre, hogy azért Ő is igyekszik mások véleményét formálni, de hát istenem, ebből áll az élet. Vannak akik hitért, vagy eszméért az életüket is áldozzák...
Én a HMP-hikszosz.hu híve vagyok.
(A párt célja, hogy ne politikusok irányítsák a közéletet - ezt azonban itt idő és hely híján nem fogom kifejteni..)
Az index oldalán talátam egy cikket amiben ez a honlap volt megadva, talán érdemes lesz megnézni amikor már a pártok a programjaikat nyilvánosságra hozzák, hogy mit is szeretnének csinálni a következő négy évben
Szia! Én ajánlom figyelmedbe a VS.hu választásos aloldalát, én is ezt böngészem, szerintem ez a legjobb idáig.
Van ilyen térkép a választókerületekről: [link]
Rajta vannak a jelöltek, ha oda kattint az ember, valamint a határon túli szavazóknak is van ilyen külön: [link] /?cid=1
Na meg friss hírek, minden van, nézz szét itt, nekem bejön: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!