Miért szeretik a fideszt?
Figyelt kérdés
Nyilvánvaló, hogy létezik és létezhet jobb párt a fidesznél, de nem biztos, hogy ebben az országban.
Akkor miért szeretik a fideszt ennyien? Nem inkább utálni kellene ugyanúgy, ahogy a baloldalt is?
Vagy akik a fideszre x-eltek, azok úgy gondolják, hogy a fidesz a legjobb egész Európában?
2014. jan. 26. 15:17
11/17 anonim válasza:
Te is szeretnéd azt aki nem hagyja,hogy hajléktalanná tegyenek téged és családodat azok akik előzőleg becsaptakAkkor is ha segit,mint vörös iszap károsultat.Akkor is,ha nem veszik el töled a gyest és egyebeket. Ugye így van. Van még több is. Minek írjam? Te is itt élsz,nem?
12/17 anonim válasza:
én nem megyek el szavazni, de ha el is megyek akkor is csak a jobbikra nyomnám az x-et
14/17 anonim válasza:
Ó ! ?
Nincs rá logikus magyarázat!
Én is szeretem a másikhoz képes, de félek mindkettőtől!
15/17 anonim válasza:
hé izéke!
Itt nem európára történik a szavazás... Nem tudtad?
17/17 anonim válasza:
Talán Selmeczi Gabika szexi fogsora és bájosan őszinte tekintete miatt. De az is lehet, hogy Kövér jóságos arca vonzza őket. Sosem értettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!