1/18 anonim válasza:
Azért mert a komcsik ideje lejárt:D Mindörökké.
2/18 anonim válasza:
Mert az emberek még mindig buták.
"Azért mert a komcsik ideje lejárt:D Mindörökké."
Azért az elég szánalmas szerintem, hogy a legnagyobb érvetek még mindig az a pártotok mellett, hogy a másik oldal mennyire rossz. Kissé csőlátású gondolkodás egy normális ember számára...
3/18 anonim válasza:
Négy évig úgy kellet tennünk, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, délben meg este.
4/18 anonim válasza:
Ez az első válaszoló szerintem itt ül állandó szolgálatban és amikor csak lehet, benyomja ezt az állatságot.
5/18 anonim válasza:
Várjál, nekem a harmadik válaszoló már be is szólt, hogy én a komcsikra szavazok, mert nem istenítem a Fideszt.
Ez most komoly, hogy ilyen emberek élnek itt?
6/18 anonim válasza:
Ha a rezsicsökkentés nevű populista trükk (végy ki a néző zsebéből 10 forintot és adj vissza ötöt) találkozik a számolni képtelen bamba tömegekkel, az garancia a népszerűséghez.
7/18 anonim válasza:
Ti talán nem ugyanígy osztogattatok minden választás előtt, kedves kommunista barátaim?
8/18 anonim válasza:
Tulajdonképpen milyen agyszerkezete lehet annak, akinek a világ Fidesz vs. kommunistákból áll? Csak ennyit lát az egészből... Ez valahol egy melegházi zöldség intelligenciaszintje lehet.
9/18 anonim válasza:
"Ez valahol egy melegházi zöldség intelligenciaszintje lehet."
A melegházi zöldségek nevében kikérem magamnak, hogy bárki így leminősítse őket! :)
10/18 anonim válasza:
"Tulajdonképpen milyen agyszerkezete lehet annak, akinek a világ Fidesz vs. kommunistákból áll?"
A balliberálisokat kifelejtetted. Ők is nagy ellenségek a kommunisták mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!