Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vajon ez a kép többet mond...

Vajon ez a kép többet mond ezer szónál?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 22. 07:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem . Csak simán a valóságot írja.
2014. jan. 22. 07:59
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Engem csak elgondolkodtatott, hogy már a fidesznek is meg volt a 8 év, igaz két részletben, de sem az egészségügy, sem az oktatás nem változott. Az idei adóbevallásra sem söralátétet kaptam, hanem kb. 2 kiló papírt, többet, mint tavaly. Nekünk nem emelkedett a bérünk az elmúlt 4 évben, sőt, havi 12ezerrel lett kevesebb, mert az egyetemi oktatóktól elvették az étkezési utalványt. Közben drágább lett a tej, kenyér, a többit nem tudom, mert nem veszünk már szinte semmit. Fogalmam sincs, kire fogok szavazni!
2014. jan. 22. 08:16
 3/14 anonim ***** válasza:
28%

Eddig a fidesz egyenként akarta lejáratni az ellenzék jelöltjeit, gondolván hogy úgysem tudnak összefogni.

Amihez a jobboldalnak (a fidesznek) húsz évre és kegyetlen belső hatalmi harcokra volt szüksége azt a baloldal megcsinálta egy fél év alatt, ez most egy kicsit mellbe vágta orbánékat, ezért kezdtek bele ebbe a nem túl szinpatikus vagdalkozásba.

2014. jan. 22. 08:53
 4/14 Andizsuzsi ***** válasza:
60%
Ezzel nekem az a legnagyobb bajom, hogy a Fidesz a baloldal fikázásával akar (fog?) újra választást nyerni, pont úgy, mint 4 éve. Akkor sem volt egy nyamvadt kormányprogramja, most sincs. Mást nem hallani a Selmeczi-féle sajtótájékotatókon, mint hogy a baloldal ezt akarja, így gondolja, ezt fogja csinálni. Elég szomorú, hogy idáig fajultak a dolgok, hogy elég az az embereknek, ha kellő vehemenciával szapulják az "ellenséget". Vonatkozik ez mindkét oldalra.
2014. jan. 22. 09:36
 5/14 anonim ***** válasza:

húsz évre és kegyetlen belső hatalmi harcokra volt szüksége

He?

2014. jan. 22. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:
unalmas, hogy csak ennyit tudnak.
2014. jan. 22. 11:08
 7/14 Joe Makepeace ***** válasza:
17%

Őnekik is volt 8 évük kormányon, lehet látni mit műveltek, önmagáért beszél sajnos, már 2002-ben is alig lehetett levakarni őket, egy életre elég őbelülük!

Egyébként a következő kép mond számomra inkább többet százezer szónál:

[link]

2014. jan. 22. 11:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez azt mondja, hogy ennél jobban egyik se tud süllyedni ..

Egyik kutya másik eb.

2014. jan. 22. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
nem tudom ki az undorítóbb!aki csinál egy bohócos plakátot és ráírja az igazságot vagy aki csak lejáratással akar kampányolni,gondoljunk itt a sok-sok kamu,szánalmas lejárató videókra
2014. jan. 22. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Szánalmasak ezek a kampányfogások – bármelyik párt csinálja.

Aki ilyet kitalál, az remélem, úgy megy egy állásinterjúra, hogy azt bizonygatja, az összes többi jelentkező hülye; úgy csíp fel egy csajt, hogy igyekszik meggyőzni arról, hogy rajta kívül az összes pasi a Földön impotens; vagy a gyereke azzal kíván ötöst kapni a suliban, hogy elhiteti a tanárral, hogy a többi gyerek hülyébb nála. :)

2014. jan. 23. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!