Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz vs. Mszp vs. Jobbik?

Fidesz vs. Mszp vs. Jobbik?

Figyelt kérdés

Csak komoly, hozzá értő emberek vàlaszát kérem!

A kèrdès:melyik pártra érdemes szavazni?

Indokokkal kérem a válaszokat,hogy miért,miért nem,ezért,azért!

Ès ne jöjjöj senki a múltal,a jelen és a jövő èrdekel.

Mivel most a fidesz van hatalmon,mik az eredményei,sikerei,kudarcai,hasznos/haszontalan intézkedèsei?

A valaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 17. 23:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%

A Jobbiknál én még várok.

Az FB oldalukon olvastam, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák az új gazdaságfejlesztő programjukat.

Ha elég megfelelőnek, nagyjából vagy 50 százalékban kivitelezhetőnek találom, akkor rájuk szavazok.

De, ha olyan lesz ez a program, mint az előző, akkor nem szívesen szavazok rájuk.

2014. jan. 18. 10:22
 22/36 anonim ***** válasza:
78%

MSZP - tönkretették és teszik az országot, kommunista utódpárt, senkinek ne jusson eszébe rájuk szavazni! Primitív emberek, még a vezető politikusaik is, mint a Szanyi.

Fidesz - szintén nem a magyar érdekekért áll ki, de egy fokkal jobb, de valójában nem magyarok irányítják, hanem idegenek.

Jobbik - valóban a magar érdekekért dolgozik, kérdés, hogy mennyire stabil, kiszámítható, szakszerű kormányzást fog végezni. De inkább jó szándákú amatőrök, mint hazaáruló szakemberek.

2014. jan. 18. 10:46
 23/36 anonim ***** válasza:
65%
A Jobbik programja szélsőséges? mondj már kérlek olyan elemét ami szélsőséges...az ország szarban van 24 éve,miért szélsőséges az,akik egyedüliként rendbe tudnák rakni? (persze ha úgy csinálják ahogy mondják)
2014. jan. 18. 14:40
 24/36 anonim ***** válasza:
87%

Honnét vetted azt, hogy be akarják venni a Törököket az EU-ba? o.O Nem vitát akarok, de előbb mondtad, hogy EU ellenesek, és meg is van rá az indokuk. Törökországba is azt szajkózta a Gábor, hogy mit ( és mit nem )tett az EU, ill. mi történt a csatlakozás óta. Tényleg láttam már pár beszédét Youtube-on ( akit érdekel a Jobbik munkássága azoknak ajánlom, mert tényleg nehéz kivetni valót találni - legalább is én így gondolom :) ) és azt mondta Gábor, hogy a Törökök nem is akarnak belépni az EU-ba... és az EU se akarja őket, mert ott minden Török kézbe van, nem csinálták meg azt mint mi stb. meg nem tudom milyen hadsereggel rendelkezik, túl erősek az EU-hoz na... De csak azt szerettem volna ebből kihozni, nem hallottam, hogy mondta volna azt, hogy be akarja hozni az EU-ba őket :). Annyit tudok ki szeretnének alakítani egy Horvát-Magyar-Lengyel tengelyt. És még kapcsolatokat kiépíteni Orosszal, Némettel és Törökkel mint egy 3szög.

Én - mint gondolom kiderült:D - a Jobbikot mondanám, nincs nagy tapasztalatom ebbe az egészbe, 19 vagyok és eddig leszartam a politikát. Most se foglalkozok vele nagyon, de a Jobbik munkássága valahogy érdekel... Gáboron is jókat lehet nevetni:D Szimpatikusak na!:)

2014. jan. 19. 04:27
 25/36 anonim ***** válasza:
61%
én a Jobbikban látom a jövőt
2014. jan. 20. 01:29
 26/36 Heaser válasza:
egyet értek előttem felszólalókkal... ha nem értesz hozzá NE szavazz.. nem kötelező.. az ígéreteket nem lehet elhinni... a Fidesz propagandája tényleg ütősebb, állandóan az MSZP-t fikázza azzal hogy nekik volt 8 évük és az emberek elé tolnak gazdasági számokat, a gond csak annyi ezzel, hogy hihetetlenül elfelejti minden ember, hogy az MSZP idejében egy gazdasági válsággal nézett szembe a Föld, ezzel nem azt mondom h nem csináltak rosszat, de ugyanúgy a saját zsebét tömi mindkettő... a trafikokat azért hozták létre h haverok zsebeljenek (16000-es városban egy dohányüzletnek napi 100 000 PROFITja van (ha lenne alkalmazott 1 nap alatt kifizethetnék)... tavaly mókából megpróbálták lecsökkenteni az államilag támogatottak számát 15k-ra 30k-ról, aztán hogy elkezdtek ugatni az emberek inkább megemelték... chips adó meg hasonló rohadtságok, ja és a cigaretta ára is folyamatosan megállás nélkül nő (nem dohányzok de sok ismerős panaszkodik miatta)... törvényeket úgy hoztak hogy szarva az alaptörvényre, hogy 2 év kell a bevezetéshez, 2 évvel előre címezték fel és röhögtek az emberek arcába... a nők tényleg előbb elmehetnek nyugdíjba csak minden lehetséges évet amit csak lehetett elvettek tőlük (pl anno középiskolai gyakorlat igenis napi 8 órás munka volt KERESETTEL ezt mégse számítják be, holott 2-3 év).. úgyhogy ahogy előttem is mondták, nagyon nagy arcuk van és a magyar birkáknak tökéletes is ez a reklám, sokan már a vörös iszap katasztrófára se emlékeznek, kb mint az aranyhalak... az MSZP meg szimplán megtömni próbálta a zsebét ameddig csak tudta... más lehetőség nem nagyon van a Jobbikon kívül, a többi egyszerűen olyan kis párt, hogy nem lennének képesek a hivatalokat feltölteni a saját embereikkel sajnos, Jobbik még nem volt hatalmon, és nem bírom hangsúlyozni NEM KÖTELEZŐ szavazni és tudom hogy a Fidesz azt tukmálja hogy nem vagy ember ha nem szavazol (rájuk) és szomorú ha valaki úgy akar szavazni, hogy a kisebb rosszat válassza, de szem előtt kell tartani hogy tömeges agymosás ide vagy oda, a Fidesz és az MSZP ugyanazt csinálja csak máshogy adja elő...
2014. jan. 22. 15:06
 27/36 A kérdező kommentje:

Istenem...itt szàndékosan ekkora az értelmi szinvonal?

Miből gondoljátok,hogy szavazni akarok?Itthon se leszek a választasok idejèn,csak kiírrtam ide egy kèrdésd,mert èrdekel mit gondolnak az emberek....

2014. jan. 22. 18:56
 28/36 anonim ***** válasza:
69%

Fidesz, MSZP? Egyiket sem ajánlom!

Korrupt lószar az egész, akik eladják a magyar földet és csak ígérgetnek a sok birka meg elhiszi, főleg igaz ez a nyugdíjasokra. A vak is észreveszi, hogy tönkre teszik az országunkat. 24 év alatt nem tudták helyreállítani, akkor mit vártok még?

A Jobbiknak még nem volt lehetősége bizonyítani, és rendbe akarják tenni az országot, ellentétben a korrupt pártokkal szemben!

Csendőrség bevezetése

A naplopó bü..ös cigány kérdés megoldása, hogy ne a becsületes adófizetők tartsák el a cigányokat, akiktől tartaniuk kell a magyar embernek magyar földön

Önellátó gazdálkodás, ha már morálisan fejlődik az ország akkor idővel anyagilag is helyre fog jönni!

Halálbüntetés, miért az adófizetők hizlalják a bűnözőket?

Vona Gábor nagyon értelmes ember aki kimondja kerek perec amit gondol és nem kertel, mint a többi semmire kellő a parlamentben. Mikor kihívja " párbajozni " Orbán-t, Orbán az emberi mögé bújva köpni-nyelni nem tud és csak a fasságait beszéli, ami teljesen független a témával kapcsolatban.

Itt az ideje annak, hogy valaki végre helyre tegye ezt az országot.

Azon politikusok börtönbe zárása, akik meglopták az országot és idáig juttatták.

2014. Április 6 - Jobbik - Vona Gábor

2014. márc. 26. 22:12
 29/36 A kérdező kommentje:

28.

Okay láttom megvan a csőlátásod.

Ilyen válasz még ugyse jött.

Köszönöm a hogy a legrosszabb melett tartasz ki,ez is egy vélemèny,ahogy az enyém is az.

Megnèztem es a pártállások szerint a fidesz nyer megint.

2014. márc. 30. 00:11
 30/36 anonim ***** válasza:

Sajnos igazad van, és valószínűleg a Fidesz fog nyerni, mivel elkezdte ismét a népbutítást, lásd szavazás előtti időszak előtt ismét rezsi csökkentés és ígérgetések, amelyekből megint nem lesz semmi, addig mosolyog míg megkapja az elegendő szavazatokat!

Ha komolyan érdekel (amit kiírtál kérdésnek) ne gyakorin érdeklődj.

Azt is vedd figyelembe, hogy 2010-es szavazáson a Jobbik elég harmat támogatással próbálkozott, de 4 évvel később, vagyis napjainkban hatalmas támogatásra tett szert, így már a Jobbik a 2. legnagyobb párt a Fidesz után, és 2018-ban pedig megfogják nyerni a választást. =)

Több Fideszes és MSZP-s és átcsatlakozott a Jobbikhoz.

2014. márc. 30. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!