Fidesz fanatisták gyakorikerdésen védik pártjukat betegesen. Egyáltalán tudnak normálisan gondolkozni? Àllandoan ugyanazt hajtogatják? Miért ragaszkodnak vezérükhöz miközben éheznek?
Figyelt kérdés
#vezèr
2014. jan. 16. 20:25
11/42 A kérdező kommentje:
fidesz kisgazda mszp szdsz es felelotlen emberek na meg bankok ....emberek agyra fore adositottak el magukat mikor semmifele fedezettel nem rendelkeztek...bank igy bukott a legnagyobbat
2014. jan. 16. 20:50
12/42 anonim válasza:
És te, nagy "antifanatista", tudsz "normálisan" gondolkozni?
13/42 A kérdező kommentje:
igen elfogulatlan vagyok eppugy biralom mszp mostani egyesulest mint fidesz amokfutasat....ebbol mi szivunk a legnagyobbat
2014. jan. 16. 21:02
14/42 Galamb András válasza:
Most ezt mondod 3 millió szegény emberből azért szavaznak a Fideszre vagy az MSZPre, hogy rosszabbul éljenek? Én azt mondtam mindenki ahogy él úgy szavaz.
15/42 anonim válasza:
Jól kitalálták ezt a devizahitelt a cionista Bajnai banda.
16/42 anonim válasza:
Ez egy állítás, sajnos nem túl meggyőző az az állítás, ami nincs alátámasztva ...
17/42 anonim válasza:
A Fidesz 14 ben ki lesz takarítva, ez érdekeljen, ne az hogy a vergődésüket nézd.
18/42 anonim válasza:
" Ki éhezik, h.lyegyerek."
Mindenki aki fidesz kormány alatt él.
19/42 anonim válasza:
"Melyik tetves kormány hozta a nyakunkra pl. a devizahitelt?"
A fidesz kormány.
20/42 anonim válasza:
"Ki költ milliárdokat stadionra, amikor ekkora az államadósság?"
A fidesz kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!