Azok akik idén a baloldalra fog szavazni, azt azért teszi mert elege van a Fidesz kétharmadából. De szerintem csúnya kudarcuk lesz. Az a tény, hogy marakodnak a pozíciókon, illetve a régi lejárt arcok térnek vissza, és még Gyurcsány Ferenc kizsarolta magának a helyet, elég hiteltelenné teszi a jelen baloldalt. (ez szimplán az én szemszögemből nézve. Ahány embere, annyiképpen látja ezt)
Véleményem szerint a baloldalnak teljesen új arcokra lenne szüksége, hiteles új vezetővel. De így..
2014. jan. 12. 03:36
3/10 anonim válasza:
remélem fájni fog és a baloldal úgy megbukik, mint minimum 2010-ben! a baloldal Magyarország rákos daganata! jobb lenne, ha örökre meg is szűnnének ezek a népnyúzó pártok!
2014. jan. 12. 08:09
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos. A többség a Fideszt akarja eltörölni, nem a baloldalt.
2014. jan. 12. 08:20
5/10 anonim válasza:
Mint ahogy a fidesznek is új arcokra lenne szüksége!
2014. jan. 12. 09:34
6/10 anonim válasza:
Aki görög válság megoldásokat akar látni, az a baloldalra szavaz .... El se tudják egyesek képzelni, milyen mély válságot hagytak maguk után a most összeálló összefogás ...
Imf hitel az nem egy leány állom nem véletlenül nem vették fel eddig sosem ... bokros is megtehette volna, hogy a 30% hiteleket lecseréli olcsóbb imf hitelre, de még se tette ... vajon miért???
2014. jan. 12. 09:42
7/10 anonim válasza:
Remélem fájni fog a bukti!
2014. jan. 12. 10:12
8/10 Galamb András válasza:
Ha Imf hitelt vesz fel az ország akkor már beleszólnak a kormányzásba is. Lásd Görögország, Románia. Magyarország ezt akarta mindég is elkerülni. A baloldalnak az fáj, hogy nem tudnak és nem is tudtak jól kormányozni. Sőt ellenzéknek is kevés.
2014. jan. 12. 10:44
9/10 anonim válasza:
Eddig is jót nevettem rajtuk, ez lesz a hab a tortán:D
2014. jan. 12. 12:50
10/10 anonim válasza:
Orbán pontosan azért vesz fel a kontótokra magasabb hitelt mert abba nem szólhatnak bele,hogy mire költi! Szerintetek ez jobb lesz nektek vagy az országnak? Orbán csak röhög rajtatok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!