Ha a baloldalnak sikerülne az összefogás ezzel hány százalékuk lenne a parlamentben?
Remélem semennyi.
Kérdező , te amnéziában szenvedsz?
Ezeket a vörös patkányokat akarod vissza?
1. vagyok mégis le vagyok pontozva!
alapon baloldalinak mondanám magam (mivel nem vagyok keresztény és nem is vonz a hitnek semilyen formája.), de mivel csak Bajnai és serege illetve Mesterházy és a törpök állnak ott, akik épp a rezsicsökkentést is támadják, illetve a minimálbér növelést is, így kicsit meginogtam, mikor megtudtam hogy ilyenek.
Én addig amíg nincs látókörben egy értelmes baloldali párt, azt javaslom, maradjon így a vezetőség.
Nem vagyunk jók, de nem megyünk legalább lefelé.
A baloldalnak csak egy olyan választási koalícióban lenne esélye a győzelemre, amelybe jelentős megalkuvások árán szinte mindenkit bevennének aki jelentkezik.
Ha így néhány százalékkal megelőznék a fideszt, akkor is csak kisebbségi kormányt tudnának alakítani, mert a jobbik is ott lesz a porondon kb. 15 %-al mint ellenzéki párt.
Az összetákolt választási koalíció hónapok alatt szétesnek és komoly kormányválságba kerülne az ország, ha egyáltalán eljutnának a kormányalakításig.
Ha a fidesz bedob még néhány rezsicsökkentéses akciót amivel újabb szavazatokat szerez, akkor hátradőlve csinál ismét 2/3-ot 2014-ben.
Nem, kedves kérdező, a kérdéseddel az a baj, hogy lehetőséget ad az uszító gyűlöletkeltőknek. Őket semmi nem érdekli, csak elmondhassák, mennyire gyűlölnek, milyen alacsony fokon képesek mocskolni másokat. A valóság kifejezetten zavarja őket.
Engedd meg, hogy a kérdésed fogalmazásmódjáról szóljak néhány szót. A feltételes mód azt fejezi ki, hogy objektívnek próbálunk tűnni, de nem hiszünk a saját feltételezésünkben, sőt az ellenkezőjét jósoljuk. A választás előtt több, mintegy évvel - ilyen cseppfolyós helyzetben - vagy provokációt, vagy naivságot sejtet a kérdés. Ezt ki fogják használni.
Hát ha az isten is segití ezt az országot akkor összefogással elérik összesen a szavazatok 1-2 százalékát.
remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!