Az emberek nagyon utálják a politikusokat? ( lent )
Az emberek nem a politikusokat utálják, hanem a hazug és aljas embereket.
Mivel a politikusok általában azok, ezért utálják őket és nem pedig azért, mert ők politikusok.
Az is kérdéses, hogy mit akarsz tenni. Mert ha ideológiailag nem vagy szimpatikus egy olyan embernek, akik mindenáron ragaszkodik a saját ideológiájához, akkor neki nem leszel szimpi.
Például ha akarsz egy tisztességes kapitalizmust teremteni Magyarországon, jóféle bérekkel, akkor egy begyepedt komcsi még mindig ellenségnek fog látni, mert nem kommunizmussal akarsz jólétet csinálni.
Vagy például Vonáról még nem hallottam olyat, hogy ő egy mocsok ember, mert hazudik. Viszont azt hallottam már, hogy sokaknak nem szimpi, mert a muszlimokkal, oroszokkal, kínaiakkal haverkodik, ki akar lépni az EU-ból és hasonlók.
Köszönöm 1-es igazából segített valamennyit.
2-es: amit írtál logikus, de ha a másik fel azt mondja, hogy csökkenti a rezsit ( mint most, hát nem hazudtak de azzal a pár száz forinttal, még kitörölni sem lehet, főleg, hogy az adókat növelték ), én meg azt mondom, hogy csökkentek a segélyt, akkor a cigány szavazók nagy részét elvesztem, de a magyaroknak nagy részét megnyerem. Nem?
Gyarló az ember. Nem szereti hallani az igazságot, mert az gyakran rosszul esik. Ezért kitenyésztett egy mutáns fajt amelyet politikusnak nevezett el.
A politikustól mindig azt hallja amit elvár. Ezért is szavaz rá. Az nem érdekli, hogy a politikus által elmondottak köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.
Tulajdonképpen milyen valóságot is szeretnénk? Olyan álomvilágot ahol jól érezzük magunkat.
Különben is szegény ember az aki ígérni sem tud. Na a politikus csak ígérni tud.
Aztán amikor kiderül, hogy a politikus ígéreteinek fele sem igaz, akkor kicsit utáljuk. Aztán megint ígér valamit ami szép és rózsaszín és megint hiszünk neki. Így működik az átlag magyar választópolgár. Ha nem így működne már régen elzavartuk volna az egész bandát kapálni.
Nincs a rasszizmussal semmi gond, én is az vagyok.
Ez az értelmes emberek sajátja.
Ha minden magyar rasszista lenne, már rég elhúztak volna innen a cigányok. Ha már rég elhúztak volna innen a cigányok, akkor pár száz magyar még mindig élne, tízezrekhez nem törtek volna be és nem lopták volna meg őket és százezreknek nem lenne kellemetlen, úgymond zaklatási tapasztalatuk a cigányokkal az utcáról.
"A politikustól mindig azt hallja amit elvár. Ezért is szavaz rá. Az nem érdekli, hogy a politikus által elmondottak köszönő viszonyban sincsenek a valósággal."
Mintha nő lenne az egész ország. :D
Nem szar az emberek memóriája. Az emberek jó része sajnos úgy működik ahogy leírtam. Megbocsát és ismét hisz az ígéreteknek.
Ez ugyanaz mint amikor a részeg férj századszor veri meg az asszonyt aztán másnap bocsánatot kér hogy többet nem tesz ilyet. Az asszony meg elhiszi.
De ugyanígy működik a vallás is. Meg kell bocsátani és adni kell még egy esélyt.
A yakuzák ez úgy csinálják, hogy a főnök megbocsát, de eggyel kevesebb ujjad van. Szerinted hány sört tudna kérni egy magyar politikus ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!