Ez a szociális temetés ötlete tényleg az országot képviselő, tanult emberek fejében fogant meg?
Könyörgöm vissza felé fejlődünk? Normálisak ezek ott fent,
vagy a hatalom el vette a józan eszüket?
Jaj hagyjuk már ezt mert már nekem is kezd unalmasnak lenni.
Nem kényszerítenek senkit sem a szeretteik eltemetésére, ki kell fizetni az örökségből a temetést aztán kész.
mi a baj vele? hogy nem mindenki tud 500ezer forintot kiperkálni?mert hogy annyinál kezdődik egy temetés?
és az önkormányzatok átvállaljaák,ha a családtag besegít??
Nem mindenki milliomos ám,és így nem kell hitelt felvenni.
Azért vannak dolgok, amik már szerintem elfogathatatlanok akár mennyire is spórolni akar a kormány.
Vajon az Unión belül hány országban van ehhez hasonló törvény?
És azt miért tiltják meg,hogy a hamvakat otthon tartsák
a családtagok?
" Én határozottan örülök neki. Minek tartsak el egy csomó temetkezési hiénát? Vagy ha meghalok a gyermekem minek tartsa el őket? Mert megérdemlik?"
Távol álljon tőlem,hogy ilyet kivánjak bár kinek is, de vajon ásóval a kezedben is ,ezt gondolnád?
Nem értem miért baj ha az állam besegít a szegényeknek..
Otthon tartani a holttestet pedig nem igazán egészséges..
Főleg hogy egy civil nem is nyúlhat egy holttesthez. Különböző engedélyek kellenek hozzá.
A sírásás pedig egy szakma...hozzáértő emberek végzik nem józsi és gazsi két liter házival a hónaljuk alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!