Kire fogsz szavazni és szerinted ki fog nyerni? (2014)
Én baloldali szavazó voltam, azaz pontosabban először SZDSZ, aztán MSZP, majd 2010-ben LMP. Megmondom őszintén csalódtam mindegyikben, főleg az LMP-ben, mert én többet vártam tőlük, a mi képviselőnk meg már ki is lépett a pártból, visszament aktivistának. Szal jah.
A fidesz többet döntést hozott - sok nagyon jót is - amit persze a kétharmadnak köszönhetnek. Én úgy vélem, összességében jól használták ki a politikai szabadságot.
Lehet agyhalott pártkatonának stb stb. titulálni engem lesz*rom őszintén szólva, nekem már eléggé konkrét elképzeléseim voltak, hogy mit kellene csinálni, hogy rendeződjenek a dolgok, és ezt mind teljesítették, sőt túltelejesítették, szal én biztos a pártszavazatot a fideszre adom majd. A képviselőnél megnézem a jelölteket mielött döntenék.
A fidesz fog nyerni, valszeg a jobbik kicsit feljebb végez mint 2010-ben, a baloldalról a nagy meglepetés a gyurcsány Ferenc vezette DK lesz. Kb ő az aki még nem járatta le magát teljesen az elmúlt 1 évben. LMP is szerintem rabolni fog egy 5%-ot a többi a MSZP+ velük szövetkezett kispártok lesznek.
"ezt mind teljesítették, sőt túltelejesítették"
Te hol élsz??????
Igen. és itt Magyarországon. Vitába nem is legyen bele, mert úgysem értenéd meg. Ezt már a kommented formájából látom.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!