Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fideszre vagy a Jobbikra...

A Fideszre vagy a Jobbikra szavazzak?

Figyelt kérdés
Szerintem jó, amit a Fidesz csinál, de nem elég erélyesen és gyorsan csinálja azt, főleg a keleti nyitás politikájára és az államosításra gondolok. Szeretném, ha a gyermekeim már egy olyan Magyarországon nőhetnének fel, ami nem a Nyugat, hanem a Kelet része, van közbiztonság, alacsonyak az árak, könnyű munkát találni, nyaranta ingyen elvinnék őket táborozni Artyekbe, egyetemista korukban, pedig kimehetnének ingyen tanulni a moszkvai Lomonoszov vagy a phenjani Kim Ir Szen egyetemre.

2014. jan. 5. 15:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg egy barom vagy.... remélem, kitiltanak.
2014. jan. 6. 19:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Meg kell védenem a 10-es válasz adót. Tudsz egyetlen embert is mondani a jelenlegi LMP-ben, akinek bármi köze volt az SZDSZ-hez? Ha tele lennének nagytőkés zsidokkal, akkor nem hiszem, hogy problémát jelente nekik, hogy ott legyenek a médiában. Akkor ha annyi pénzük lenne, csinálnának maguknak egy csatornát és éjjel nappal folyna belőle az LMP. De ez nem így történik. Szóval ezt se nagyon értem honnan veszed.
2014. jan. 7. 00:15
 23/27 anonim ***** válasza:

# 22

[link]

[link]

Ember, legalább a saját szemednek higgy.

2014. jan. 7. 07:40
 24/27 anonim ***** válasza:

# 22

"Nol"-ból akartam eredetileg linkelni, mert ott jelent meg eredetileg, de onnan képként nem engedi az elb.szott honlapjuk.

2014. jan. 7. 07:41
 25/27 anonim ***** válasza:
folyt a csapon az lmp régebb, de a fideszellenes és magyarellenes háttérhatalom félre tette ezt a pártot, új szdsz-eseket hozott létre helyette, az együtt2014-et és a dk-t! az lmp valamiért nem felelt meg az illuminátusoknak!
2014. jan. 7. 08:44
 26/27 anonim ***** válasza:

Kedves #23-as,

2 képpel tudod alátámasztani, hogy az LMP és az SZDSZ egy és ugyanaz?! Ne haragudj, de nekem ez nem tűnik túlságosan ész érvnek. Abban sem kell hatalmas összeesküvést látni, hogy kettészakadt az LMP. Voltak akik feladták azt az elképzelést, hogy az MSZP nélkül próbálják véghez vinni az elképzeléseiket és akik kiváltak csak azt tartották fontosnak, hogy bejuthassanak a parlamentbe. A mostani LMP pont azokból áll, akik felvállalják, hogy bármilyen kevesen is vannak, mindent megpróbálnak elérni, amit elterveztek. Ki volt az egyetlen párt, aki kiállt a NAV botrány feltárása mellett? Minden másik párt besöpörte volna a szőnyeg alá... Ők voltak az egyetlenek akik nem így tettek...

2014. jan. 8. 08:16
 27/27 anonim ***** válasza:
szerintem ne másokra hallgass, csak a saját ítélőképességedre
2014. jan. 9. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!