Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek leváltják Orbánt?...

Szerintetek leváltják Orbánt? Ki tesztek érte?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Ki tesztek érte? Mi? Honnan? Miva'?

Amúgy nem. Ahhoz túl sok az olyan ember aki nem használja az internetet, hogy tájékozódjon, hogy mi folyik itt igazából.

2014. jan. 4. 15:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Ti*

bocsi, elírtam.:D

2014. jan. 4. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Orbánt nem váltják le, legfeljebb a pártját.
2014. jan. 4. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem lesz leváltva, mert nem hisz a 4millió agymosott a pár százezres épelméjűnek.
2014. jan. 4. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen szánalmas ellenzék aligha fogja .
2014. jan. 4. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2014. jan. 4. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
nem mert az ország nagy része még mindig bedől a hazugságainak de ha egy csoda fojtán mégis akkor biztos pezsgőt bontanék
2014. jan. 4. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Emberek tényleg nem akarok senkit bántani, de miért hiszitek még mindig, hogy az egyik jobb mint a másik. Nagyjából, úgy néz ki a három párt (mármint amelyik nyom a latba), hogy van a szar a szar meg a szar. Jön a választás és kit választanak meg. Hát persze, hogy a szart. Az ország kb egyharmada örül, hogy az ő szarjuk nyert, a kétharmad meg szidja a nyertes szart, mert nem az ő szarjuk nyert. Majd négy esetleg nyolc évig megy a szarakodás. Majd jön a szarcsata megint, ahol újra összemérhetik az erejüket a szarok, ki lessz a nagyobb szar. A legnagyobb gáz meg az, hogy hogy az a sok apró szar akik tagjai a nagy szarnak, azok szarnak mindenkire. Szóval, ez a magyar politikai helyzet nagyjából. Tudom, hogy utópisztikus gondolat, de szerintem a politikusainknak felelőséggel kellene tenniük a kötelességeiket. A nép meg számon kérhetné őket, ha valamit elbaltáznak. Ám azonban ez csak egy ábránd. A valóság ennél sokkal szarabb...

ui.:Na jó lehet, hogy sokmindenkit bántottam

2014. jan. 9. 03:18
 9/9 anonim ***** válasza:
igazad van mindegyik sz@r mindenki panaszkodik hogy a kormány ezt csinálta a kormány azt csinálta te felróni nekik már senki nem akarja
2014. jan. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!