Szerintetek leváltják Orbánt? Ki tesztek érte?
Ki tesztek érte? Mi? Honnan? Miva'?
Amúgy nem. Ahhoz túl sok az olyan ember aki nem használja az internetet, hogy tájékozódjon, hogy mi folyik itt igazából.
Ti*
bocsi, elírtam.:D
Emberek tényleg nem akarok senkit bántani, de miért hiszitek még mindig, hogy az egyik jobb mint a másik. Nagyjából, úgy néz ki a három párt (mármint amelyik nyom a latba), hogy van a szar a szar meg a szar. Jön a választás és kit választanak meg. Hát persze, hogy a szart. Az ország kb egyharmada örül, hogy az ő szarjuk nyert, a kétharmad meg szidja a nyertes szart, mert nem az ő szarjuk nyert. Majd négy esetleg nyolc évig megy a szarakodás. Majd jön a szarcsata megint, ahol újra összemérhetik az erejüket a szarok, ki lessz a nagyobb szar. A legnagyobb gáz meg az, hogy hogy az a sok apró szar akik tagjai a nagy szarnak, azok szarnak mindenkire. Szóval, ez a magyar politikai helyzet nagyjából. Tudom, hogy utópisztikus gondolat, de szerintem a politikusainknak felelőséggel kellene tenniük a kötelességeiket. A nép meg számon kérhetné őket, ha valamit elbaltáznak. Ám azonban ez csak egy ábránd. A valóság ennél sokkal szarabb...
ui.:Na jó lehet, hogy sokmindenkit bántottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!