A Magyar parlament, azon belül az ülésterem nem áll műemléki védelem alatt?
Figyelt kérdés
A fideszkormánynak van joga szétbontani az üléstermet és megváltoztatni a történelmi hagyományokon alapuló műemléket?2014. jan. 3. 21:05
11/14 anonim válasza:
Kádár csinált mást... azt hiszem, ezt tényleg butaság volt ide hozni.
12/14 anonim válasza:
Ez valami félelmetes ...
13/14 rémuralom válasza:
Nos, fogalmam sincs, hogy az épület ill. az ülésterem műemlékvédelem alatt áll-e (feltehetőleg igen, de nem tudom, és lusta vagyok utánanézni is), abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy a székek nem állnak műemlékvédelem alatt. Ahogy egy műemlék jellegű épületben üzemelő iskola is telepíthet interaktív táblákat meg vehet vadiúj íróasztalokat, székeket a régiek helyett, úgy a műemlék parlamentben is bizonyára törvényes cselekedet a bútorzat cseréje.
14/14 anonim válasza:
Nos ha leírja valaki, hogy Kádár így szép meg úgy szép volt, ellentétbe állítva a jelenlegi hatalommal, akkor talán azt is le lehet írni róla ami történelmi tény. Az, hogy tisztelte az ősöket, egy szubjektív vélemény. Bocs, hogy tárgyilagos vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!