A Magyar parlament, azon belül az ülésterem nem áll műemléki védelem alatt?
Tudom! de szerintem ezzel az ülésterem összképét így megváltoztatják.
Ilyet még Kádár sem csinált, tisztelte az ősök hagyományait.
Lehet hogy én túl hagyomány tisztelő vagyok de úgygondolom hogy jobban tisztelnünk kellene őseink történelmi hagyományait.
Érdekes ha egy akármilyen házat műemlék védelem alá helyeznek akkor még azt is előírják hogy az ablakoknak is tökéletesen olyanoknak kell leni mint az eredeti, pedig az nem a nemzetünk háza a parlament.
"Ilyenkor megjelenik előttem egy gyönyörű veterán autó képe aminek a szép hűtőmaszkját átalakították egy modern változatra, nos ez az én szememben szentségtörés."
Épületekről beszélgetünk. A műemlékvédelmileg korrekt "hozzáépítés" pont, hogy az eredetitől élesen elütő résszel oldható meg.
Először is, ennek a kérdésnek mi értelme van?! (költői kérdés volt, csak szítsuk a gyűlöletett... )
Másodszor pedig: mit tisztelt Kádár?! - aki gyerekeket végeztetett ki? De persze mindjárt meg leszek magyarázva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!