A sok politikai botrányt figyelembe véve, mit gondolsz, ki győz a 2014-es választásokon?
Szerintem alacsony lesz a részvétel, de nyer a Fidesz, mivel még mindig jobb a megítélésük, mint az MSZP-é.
A Bajnai-projekt is kezd kifulladni, elfogyott a kezdeti lendület, ők inkább az LMP-vel fognak csatázni.
Én a Jobbikra szavazók, mert az Ő programjuk áll hozzám legközelebb.
Azonban a realitások talaján állva a Jobbikot én biztos másodiknak vélem. Bár sok víz lefolyhat a Dunán. Nem tudni, mekkora társadalmi hasznot hozhat a számára a most az általuk a devizahitelesekkel közösen indított akcióik vagy a kampányba biztosan bekerülő sárdobálások. Ráadásul az Ő szavazó bázisuk a felmérések szerint a legstabilabb. Ez azért lehetséges, mert a Jobbik szavazói rejtőzködőnek mondhatók. Ilyen szempontból csak az általuk legfontosabbnak vélt voksolásokra mennek el. Döntő lehet még az Ő esetükben, hogy sikerül-e keresztül verniük, hogy a külföldön munkát vállaló magyarok is szavazhassanak levélben. Ugyanis azok körében a Jobbik számít a legerősebbnek pártpreferenciával. Hisz sok esetben a kilátástalanság miatt távoztak külföldre és rendszer kritikussá is tette őket. Nagyon szívesen haza jönnének, h biztosítanák a megélhetést az országban és a megbecsülésüket.
Ráadásul, mint a közvélemény kutatások kiderítették. Ma a Jobbik rendelkezik a legiskolázottabb táborral. Ellentétben a skinhead mozgalomnak vélt kőbunkó tanulatlan csoporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!