Kérlek írtok nekem egy kisebb fogalmazást Áder Jánosról?
Figyelt kérdés
Félévi dolgozathoz kellene de wikipédián vagy 1000 oldal ír róla és nincs annyi időm hogy azt mind átolvassam :// lécci segítsetek! előre is köszi: *2014. jan. 2. 14:12
1/5 anonim válasza:
??? Nekünk legyen annyi időnk, amire te lusta vagy? Miért?
2/5 anonim válasza:
Most te azt várod, hogy valaki helyetted megírja a fogalmazást??
Szerintem olvasd el, és 1 oldalnyit te is össze tudsz rakni.
3/5 A kérdező kommentje:
a felét már összeszedtem de nem tudom hogy mit írjak még bele -.- életút/család stb. ezek már meg vannak de már nem tudok mást -.-
2014. jan. 2. 14:28
4/5 anonim válasza:
akkor most írhatsz az iskoláiról, tanulmányairól, munkásságáról, hogy került a parlamentbe, hogy lett köztársasági elnök.
Esetleg írhatsz pár mondatot arról is, hogy a politikus kollégái milyen véleménnyel vannak róla.
5/5 anonim válasza:
En szivesen megirom helyetted ha mar lusta vagy, de akkor garantaltan megbuktatnak, ha fityisz-hivo a tanarod akkor meg az iskolabol is kitiltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!