Csak nekem nem szimpatikus a Jobbik és szavazóinak nagy része?
Üdv! Nem ítélem el azokat akik a jobbikra szavaztak, fognak szavazni, de nem szimpatikusak, ahogyan maga a párt sem. Azok a jobbikszavazók akiket ismerek többnyire kárpátiapólós, rasszista, trianonon siránkozó "nagymagyarok". Ez nemkem nagyon unszimpatikus. Leginkább a tudatlan fiatalok zavarnak (tisztelet a kivételnek!): pl
-múltkor hallottam egy 14 éves nagymagyart aki arról magyarázott, hogy azért fog 2018-ban a jobbikra szavazni mert utálja a c...ányokat, és örülne ha visszahoznák a sorkatonaságot mert ha pisztollyal támadnák meg az utcán akkor meg tudná magát védeni (ezen jót röhögtem)
-aztán nagyrésze ezeknek a fiataloknak semennyire nem ért a politikához csak betölti a 18-at és azt hiszi, hogy majd ö megmondja a tutit.
-úgyszintén egy 14 évestöl hallottam, hogy milyen jó lenne, ha visszatérna a magyar gárda mert az milyen jó volt és ha a jobbik nyerne akkor viztos visszatérne a gárda (csupán annyi a probléma, hogy egy olyan személy mondta ezt aki a gárda idején kb 6 éves volt..)
Ami számomra visszataszító az a magyarkodásuk. Hogy minden tárgyukra ragasztanak egy nagymagyarország matricát, meg magyarzászlót, mintha senki nem tudná enélkül, hogy magyar emberrel van dolga. Mondom mégegyszer tisztelet a kivételnek de nem sokat ismerek! Még mielött valaki mondaná nem vagyok se fideszes se mszpés, és kisebbségi se.
Én jelenleg Jobbik szimpatizánsnak vallhatom magam ,mivel bizony-bizony oda húzom az ix-et :) ha tetszik ha nem .
Figyelem Őket interneten és a Tv-ben is és úgy vagyok vele amit mondanak az korrektnek tűnik és majd meglátjuk mi lesz . Nem értem miből gondolják egyesek ,hogy jellemezhetnek egy párt szimpatizánsait csak úgy első ránézésre.Én nem vagyok sem focidrukker sem pedig sör hasú lúzer ,de még is szimpatizálok. Ennyi erővel én is jellemezhetném a többi párt szavazóit azzal,hogy minden fityiszes vagy agyhalott vagy benne van a mutyiban vagy miden szocis egy nyugger aki szerelmes a gyurcsótányba és elhiszi amit a nyugdíj emelésről hadovál. Nagyon rossz megélni azt ,hogy ebben az országban ekkora a széthúzás meg vagyunk osztva így legyőzhetőek vagyunk és Ők addig annyit rabolnak lopnak amennyit csak akarnak ,de amíg nem lesz mentális ébredés addig ez lesz :) Ha lenne a Jobbiktól jobb arra szavaznék ,de könyörgöm miért akarnék egy vagy másik bukott pártot visszatapsolni? Mert a libsi zsidópárti média ezt hiteti el velem? hogy ez a frankó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!