Csak nekem nem szimpatikus a Jobbik és szavazóinak nagy része?
Üdv! Nem ítélem el azokat akik a jobbikra szavaztak, fognak szavazni, de nem szimpatikusak, ahogyan maga a párt sem. Azok a jobbikszavazók akiket ismerek többnyire kárpátiapólós, rasszista, trianonon siránkozó "nagymagyarok". Ez nemkem nagyon unszimpatikus. Leginkább a tudatlan fiatalok zavarnak (tisztelet a kivételnek!): pl
-múltkor hallottam egy 14 éves nagymagyart aki arról magyarázott, hogy azért fog 2018-ban a jobbikra szavazni mert utálja a c...ányokat, és örülne ha visszahoznák a sorkatonaságot mert ha pisztollyal támadnák meg az utcán akkor meg tudná magát védeni (ezen jót röhögtem)
-aztán nagyrésze ezeknek a fiataloknak semennyire nem ért a politikához csak betölti a 18-at és azt hiszi, hogy majd ö megmondja a tutit.
-úgyszintén egy 14 évestöl hallottam, hogy milyen jó lenne, ha visszatérna a magyar gárda mert az milyen jó volt és ha a jobbik nyerne akkor viztos visszatérne a gárda (csupán annyi a probléma, hogy egy olyan személy mondta ezt aki a gárda idején kb 6 éves volt..)
Ami számomra visszataszító az a magyarkodásuk. Hogy minden tárgyukra ragasztanak egy nagymagyarország matricát, meg magyarzászlót, mintha senki nem tudná enélkül, hogy magyar emberrel van dolga. Mondom mégegyszer tisztelet a kivételnek de nem sokat ismerek! Még mielött valaki mondaná nem vagyok se fideszes se mszpés, és kisebbségi se.
"Ha valaki magyarországon született, magyarul beszél, magyar a családja, az állampolgársága is akkkor az egy magyar ember,..."
Tévedés, megannyi ellenpélda van rá.
Magyar az, aki szívében magyar, aki ennek az országnak, nemzetnek él.
Csak nézz végig a parlamentben ott a sok zsidónak, van képe magyarnak hazudnia magát, megválasztattnia magát úgy, hogy állandóan szembe mennek a hazai érdekekkel, szavazókkal és harmadik ország érdekeit nézik (azét amelyiknek kettős állampolgárai).
Ezek is magyarnak számítanak a te mércéd szerint.
De ettől még nem azok, hiába a külsőségek.
Egyébként ez alapján a külhoni magyarok is külföldiek, azt még sem.
Az itt élő diaszpóra zsidók is ugyan így gondolják, itt élnek meg minden egyéb, de ők attól még elsősorban zsidók, és csak akkor magyarok ha érdekük van benne.
Erre egyik kedvenc példám amikor honi zsidók kimennek Izraelbe, és úgy beszélnek a magyarságukról mintha az valami koszos viseletes rongy lenne, amit azonnal ledobnak ha beértek Izraelbe.
Nem a szavazókkal van a gond, magával a párttal. Zázrivecz-ék pártja egy botránypárt, semmi, -SEMMI!- nincs a kezükben, amivel ha kormányra kerülnének, meg tudnák "váltani" az országunkat, helyrehoznák M.O. problémáit. Borzasztó egyszerűen működik a jobbik, pénzt akarnak. Mint minden más valaha is létezett politikai entitás, párt.
Én szeretem a kis hazámat, és emiatt nem fogok jobbikra szavazni. Szintúgy nem fog a családom. Ez 7 embert jelent (apám halott, sok testvérem van). Egyébként még jövőbe sem kell látni ahhoz, hogy garantáljam, kérdező, hogy 10 % alatt maradnak az idei választásokon.
Akkor vélhetőleg az amerikaiakkal is gond van. Hisz minden filmben ott fityeg az USA zászló. Sőt melltartókon, pólókon és minden egyéb hülyeségre feldobják.
Szerinted mért ne lehetne büszke a magyarság saját nemzeti jelképeire? Hisz a magyarság története a jelenlegi hazájában 900 évvel korábra nyúlik vissza, mint a nagy Egyesült Államok történelme.
Valóban attól nem lesz se kevesebb, se nagyobb a magyarsága, hogy hordozza-e. Viszont tényleges, hogy nem szégyenli. Mi tart vissza, hogy hord? Pénz szűke? Félelem a következményektől? Mi indokolja ellenállásodat ezen jelképektől? Giccsesnek érzed esetleg a magyarság jelképeit hordani? Én azt nem értem, hogy miért nem hordja azt amit szeret. Nekem teljesen egyértelmű, hagy amennyiben Ossian és a Dalriada a 2 kedvenc bandám akkor szívesen vásárolók olyan pólót, pullovert és hordóm. Viszont soha nem vennék fel amerikai zászlós ruha darabbot. Azért mert nem vagyok amerikai. Azt hordják ők én hordóm a sajátomat.
ATV-n cáfolták meg a kutatók, hogy a Jobbik a lecsúszottak pártja.
Azt tudnám már hogy milyen magyar az aki ezt a magyarkodás szót használja, és nem tetszik neki ha a nemzeti jelképeket hordják mások.
Érdekes egyébként hogy pl kék dávid csillagos zászlót lobogtatni magyar rendezvényeken pl érdekes módon nem számít cikinek vagy nácinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!